Οι “υποψιασμένοι” Μεσσίες της εποχής μας…

0

Πολλοί μετά από την καραντίνα έχουν όλα τα συμπτώματα για να μπορούμε να διαγνώσουμε εύκολα, χωρίς βοήθεια ψυχολόγου, Μεσσιανισμό.

Είναι μια ιδιαίτερα ύπουλη ασθένεια που χαριτολογώντας θα μπορούσαμε να πούμε οτι μεταδίδεται ειδικά αυτές τις μέρες, μέσα από Fakenews στα Social Media.

Ο ασθενής θεωρεί ότι πρέπει να μας σώσει από τους αντίχριστους, τα ερπετοειδή, τους Μασόνους, τον Μπιλ Γκέιτς, το 5G, τον Musk και τους δορυφόρους τους, που από κάποιους συνδυάστηκε και με το 5G παρότι είναι τελείως διαφορετικές τεχνολογίες, θεωρούν ότι είναι πιο πιστοί από όλους τους άλλους, τους οποίους τους καταδικάζουν στο πυρ το εξώτερον, τα βάζουν με την εκκλησία και τους ιερείς που μας προστάτεψαν, από αυτούς στην ουσία αφού ήθελαν να συνωστίζονται σε χώρους λατρείας και φαντάζονται ότι είναι οι τελευταίοι 300 του Λεωνίδα που κρατούν Θερμοπύλες.

Τα ίδια συμπτώματα παρουσιάζονται σε όλες τις χώρες, ανεξαρτήτως θρησκείας.

Για παράδειγμα σοβαρό θέμα έχει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης με αυτούς που θέλουν να συνωστίζονται σε τζαμιά και ο Κορονοϊός στην Τουρκία θερίζει.

Η Σαουδική Αραβία με νόμο φυλακίζει όσους Μουσουλμάνους θα πάνε σε μέρη συνωστισμού για να γιορτάσουν τη λήξη του Ραμαζανιού.

Την ίδια στιγμή οι Ινδοί λένε ότι για όλα φταίνε οι Μουσουλμάνοι με αποτέλεσμα να υπάρχει έξαρση του ρατσισμού στη χώρα.

Ο Τραμπ λέει ότι οι Κινέζοι του έστειλαν τον Κορονοϊό για να χάσει τις εκλογές.

Ο Ερντογάν αρχίζει σιγά σιγά να τα ρίχνει στην Ελλάδα για να καλύψει τις ευθύνες του και στους Γκιουλενιστες.

Για πρώτη φορά οι Μουσουλμάνοι δε θα πάνε στη Μέκκα για προσκύνημα όμως οι “υπερπιστοί” θέλουν να πιστεύουν ότι αυτοί ξέρουν τη μόνη αλήθεια ότι τα τζαμιά είναι ανοικτά και οι εκκλησίες κλειστές.

Παγκοσμίως τα ίδια φαινομενα, με τους υποψιασμένους του 3% να αποκαλουν όλους τους άλλους πρόβατα που δεν καταλαβαίνουν ότι ο ιός είναι απάτη της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων για να τους κάνουν το εμβόλιο του τσιπ.
Προσοχή… Αυτά τα λένε σε όλες τις χώρες ανεξάρτητως θρησκείας και πολιτεύματος…

Καταστρέφονται αεροπορικές εταιρίες, τουριστικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, μεγαθήρια καταρρέουν κάτω από το βάρος της καραντίνας όμως ο “υποψιασμένος ” συνεχίζει να κάνει τον αγώνα του.

Και βέβαια μαζί με το εμβόλιο του Γκέιτς, πρέπει να καταργηθούν όλα τα εμβόλια γιατί έχουν μέσα “ουσίες” που στόχο έχουν τη μείωση του πληθυσμού για το οποίο ο Γκέιτς έχει φτιάξει ολόκληρο ίδρυμα.

Τώρα άντε να πεισεις τον “υποψιασμένο ” ότι ο Γκέιτς είναι στόχος του Τραμπ επειδή χρηματοδοτει τους πολιτικούς του αντιπάλους και του ασκεί δριμεία κριτική.

Όσο αυτό μένει στην οικογένεια τους, στο σπίτι τους, άντε και στον τοίχο των Social Media τους αυτό είναι ανεκτό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι σταδιακά βλέπουμε αυτή η εμμονή να γεννά βία.

Ήδη είδαμε περιστατικά ανθρώπων που προβαίνουν σε βιαιοπραγίες εναντίων των “απίστων” , οι τόνοι έχουν ανέβει ενώ αυτό που προβάλλεται πολύ σαν απάντηση είναι η ανυπακοή .

Λαϊκιστές θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το κοινό για να φτιάξουν νέες πλατείες αγανακτισμενων, με στόχο τελικά να κερδίσουν πολιτικά αξιώματα και μισθούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι με χαρά ασπάζονται αυτές τις θέσεις, άνθρωποι που ανήκουν σε πολιτικούς σχηματισμούς των άκρων, δεξιά και αριστερά του δημοκρατικού τόξου, διακινητές ιδεών για λεφτοδεντρα, αντιευρωπαιστες και άλλα λούμπεν στοιχεία.

Το μεγάλο στοίχημα εκτός του τουρισμού είναι η ενσωμάτωση των ατόμων αυτών στην κοινωνία εκ νέου γιατί αλλιώς θα έχουμε μια βραδυφλεγη βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας μας.

Το δύσκολο για τη χώρα μας είναι πως σε αντίθεση με άλλες χώρες που ο εχθρός είναι ενας, εμείς το πάμε στα άκρα υιοθετώντας όλες τις θεωρίες συνομωσίας ταυτόχρονα…

Γιατί εμείς ξέρουμε…

Θύμιος Τσαρμπός

Απάντηση