Νικαράγουα και Λευκορωσία στο 3.00! 

0

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!!

Ολοκληρώθηκε και αυτή η εβδομάδα, είναι η αλήθεια ότι είχαμε μια ελλιπή εβδομάδα από άποψη παιχνιδιών καθώς πολλά πρωταθλήματα λόγω αναβολών δεν διεξήχθησαν και οι αγώνες ήταν ελάχιστοι. Στοχεύσαμε σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα που ακόμα διεξάγονται κανονικά και σε αγώνες που ένα μικρό κέρδος έφεραν. Είναι εποχές οικονομίας, υπομονής, περισυλλογής και όχι κανονικού παιχνιδιού όσον αφορά το στοίχημα και τα φρουτάκια. Μέλημά μας είναι να δούμε πώς θα περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας, πώς θα διασκεδάσουμε και φυσικά ελεγχόμενα χωρίς να κινδυνεύσει η τσέπη μας. Έτσι, χαμηλώνουμε δραστικά το ποντάρισμα και παίζουμε συνετά. Το σαββατοκύριακο αυτό έχουμε σχετικά πλούσια αγωνιστική δράση, αφού και η Νικαράγουα και Η Λευκορωσία παίζουν κανονικά ενώ έχουμε Μπουρουντί και Τατζικιστάν στα υπόψη. Έχουμε συγκεκριμένες επιλογές για σήμερα, δύο στον αριθμό και θα τις δούμε ευθύς αμέσως με έναρξη το απόγευμα και λήξη το ξημέρωμα λόγω διαφοράς ώρας με τη Νικαράγουα.

Σολιγκόρσκ-Νέμαν (15:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λευκορωσίας όπου Σολιγκόρσκ και Νέμαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό τη νίκη. Η νίκη βέβαια γέρνει προς τη μεριά της Σολιγκόρσκ καθώς η γηπεδούχος είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω ρόστερ και λόγω παικτών ατομικά και λόγω παράδοσης και εικόνας ως τώρα. Μπορεί στην πρεμιέρα να ηττήθηκε αλλά σοβαρεύτηκε στην συνέχεια και πέτυχε μια άνετη νίκη απέναντι στην Γκοροντέγια, εκτός έδρας, και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ. Είναι ένα σημαντικό βήμα αυτό και στοιχείο ότι μπορεί να συνεχίσει το ίδιο καλά και στην συνέχεια. Πέρσι, είχε μόλις μία ήττα και φέτος ήδη έκανε μία στην πρεμιέρα. Πάντως, είναι μια καλή ομάδα, πολύπειρη και αποτελεί μεγάλη δύναμη εντός των συνόρων τα τελευταία χρόνια με σημείο αναφοράς την άμυνα, που αρχίζει να το δείχνει αυτό. Η Νέμαν είναι ομάδα έδρας με 11 ήττες στα 22 παιχνίδια της, εκτός έδρας, πέρσι, και κάτι τέτοιο το έδειξε και φέτος με την ήττα της με 1-0 από την Ισλόχ Μινσκ. Κακή παράδοση στην Σολιγκόρσκ ενώ είναι ομάδα χαμηλού ρυθμού και σχετικά υποτονική. Έχει δυσκολία στο γκολ μακριά από το γήπεδό της και ίσως φανεί και σήμερα αυτό. Μια σοβαρή Σολιγκόρσκ θα κερδίσει και με καλό ποδόσφαιρο. NG στο 1.57 (Stoiximan).

Ρεάλ Μαδρίθ-Μανάγκουα (01:00):

Πηγαίνουμε νοτιότερα και στην Αμερικανική ήπειρο για το πρωτάθλημα της Νικαράγουα. Εκεί, τα ξημερώματα, η πρωτοπόρος Μανάγκουα δοκιμάζεται στην έδρα της Μαδρίθ και στόχο έχει μόνο τη νίκη. Ισοπαλία από την Εστέλι πριν μέρες, ο κακός της ‘’δαίμονας’’ και πάλι την πλήγωσε και πλέον έχει αποκτήσει επιπλέον ανταγωνισμό. Τόσο η Εστέλι όσο και η Ντιριάνχεν την έχουν φτάσει. Υπάρχουν γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια αλλά αυτό που είναι χαρακτηριστικό τους είναι η ισοπαλία. Ομάδες της ισοπαλίας εντός κι εκτός αντίστοιχα οι Μαδρίθ και Μανάγκουα και μάλιστα την πρόσφατη χρονική περίοδο. Στο μηδέν δε θα μείνουν. Εκτιμώ ότι είναι ματς που θα κρίνει και την πρώτη θέση και την είσοδο στις διοργανώσεις εκτός Νικαράγουα που τόσο θέλει να μπει για να παίξει η Μαδρίθ. Πάμε, λοιπόν, με άξονα την εικόνα τους και τη λογική. GG στο 2.00 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Leave a Reply