Μία ακόμη στάση γεύσης στο αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου

Το πρωτοποριακό Food Truck, τη ναυαρχίδα του ποιοτικού street food στην Ελλάδα υποδέχεται τώρα το MARE WEST από τις 21 Ιουνίου, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του εμπορικού, μπροστά στη θάλασσα! Με ένα ακόμα αγαπημένο food spot, το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου διευρύνει την ποικιλία καταστημάτων εστίασης και γίνεται και προορισμός γεύσης!

Το Food Truck είναι μια μοντέρνα καντίνα που προσφέρει υγιεινά, τοπικά, σνακ, εμπνευσμένα από τα υλικά και την παράδοση της ευρύτερης περιοχής της Εγγύς Ανατολής. Βασική του λιχουδιά είναι ο ποντιακός γκεζλεμές αλλά και το βραβευμένο μπέργκερ από 100% νωπό μοσχαρίσιο κιμά και το σπιτικό παγωτό μηχανής! Όλες οι επιλογές ετοιμάζονται επιτόπου με ελληνικά τοπικά υλικά και σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Η κουζίνα του Food Truck είναι εμπνευσμένη από το φαγητό στις αγορές και τους δρόμους όλου του κόσμου και κυμαίνεται από ινδικό vegan κάρυ μαύρων ρεβιθιών μέχρι σάντουιτς με σουτζουκάκια νεροβούβαλου Κερκίνης. Μετά από τις στάσεις του σε πολλά σημεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έρχεται και στο MARE WEST!

Το Food Truck θα λειτουργεί Καθημερινές 18:00-01:00 και Σαββατοκύριακο 12:00-01:00

MARE WEST

Mην πας μακριά! Το Food Truck είναι εδώ από 21 Ιουνίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here