Νίκος Ζαχαρόπουλος: Δεν φτάνουν μόνο οι νέοι κάδοι

0

-Ανανεώθηκαν σε μεγάλο βαθμό μετά από [10 ] χρόνια, σε όλη την έκταση του Δήμου Σικυωνίων, οι κάδοι αποκομιδής απορριμμάτων.

-Θετική εξέλιξη.

-Χρειάζεται όμως τεχνική υποστήριξη και συνεχές πλύσιμο από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Σικυωνίων και φροντίδα από τους υπαλλήλους του Τμήματος καθαριότητας που ασχολούνται με την περισυλλογή και αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς και από τους Δημότες, για να λειτουργούν σωστά και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

-Δυστυχώς τα χρόνια που πέρασαν είχαμε πολλά και σοβαρά προβλήματα, και εξακολουθούμε να έχουμε, από τους κάδους αποκομιδής απορριμμάτων γιατί κανένας από τον Δήμο δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την περισυλλογή και αποκομιδή των απορριμμάτων.

-Οι κάδοι δεν ξεπλένονταν, ήταν και εξακολουθούν να είναι σοβαρές εστίες μόλυνσης, με σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Οι πολίτες του Δήμου αναμένουν την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής, στον σοβαρό αυτό τομέα της καθαριότητας, που άπτεται της υγείας και προστασίας των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας.

-Είναι ζήτημα πολιτισμού και προβολής του Δήμου μας.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

.

Leave a Reply