Νέες αποκαλύψεις από τη δράση του ψευτογιατρού, ο οποίος μεταξύ άλλων έλεγε σε ασθενείς ως συμβουλές να καταπίνουν 2 κουκούτσια κεράσια την ημέρα.

Όπως ανέφερε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ψευτογιατρός έδινε και συμβουλές διατροφής με ανάλατα αμύγδαλα, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, ενώ που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ότι έγραφε σε ασθενή του: «κάθε ημέρα θα καταπίνεις και 2 κουκούτσια κεράσια».

Ο ψευτογιατρός κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις για τα χάπια και τα βότανα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς του αλλά και τα ποσά που εισέπραττε.
Τα… οράματα με την Παναγία

Όπως ανέφερε το STAR ο ψευτογιατρός είχε πείσει σύμφωνα με τις καταθέσεις, τους γονείς του 16χρονου από τις Σέρρες να σταματήσει τις ιατρικές θεραπείες του. Σε μία άλλη μητέρα 23χρονης, που έπασχε από σοβαρή ασθένεια συστήθηκε ως γιατρός από την Ελβετία και της έλεγε ότι είδε όραμα την Παναγία.

«Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες ο Κ…μου έλεγε ότι το παιδί μου θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Άρχισε να μου λέει για ένα θαύμα που αφορούσε ένα ετοιμοθάνατο παιδί. Όλοι περίμεναν ότι δεν θα ζούσε, αλλά είδε όραμα την Παναγία και το παιδί έγινε καλά. Ο Κ… μου είπε ότι θα πάρει αίμα της κόρης μου για να κάνει μοριακές αναλύσεις» ισχυρίστηκε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του.

Πηγή