Μύκονος: Έφοδος στα μπιτς μπαρ του νησιού για να κρατηθούν οι αποστάσεις

0

«Σιωπητήριο» στις παραλίες και στα μπαρ στη χώρα προσπάθησαν να επιβάλουν οι αστυνομικές Αρχές μετά τις εικόνες συνωστισμού – Έφοδος και στο Nammos

Είναι αλήθεια ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το Alemagou στην παραλία της Φτελιάς, το απόγευμα του Σαββάτου, τρόμαξαν τους λοιμωξιολόγους και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας. Εκατοντάδες κόσμου συνωστίζονταν πάνω στην άμμο και γύρω από το κεντρικό μπαρ του καταστήματος, ενώ οι υπάλληλοι είχαν κατεβασμένες τις μάσκες, προσπαθώντας να ακούσουν τις παραγγελίες των πελατών που δεν ακούγονταν λόγω των ντεσιμπέλ. Αυτό ακριβώς που φοβόντουσαν οι επιστήμονες, δηλαδή, την μεταφορά σταγονιδίων από τις φωνές, σε συνδυασμό με τον συγχρωτισμό.

Γι’ αυτό και η παρέμβαση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά ήταν άμεση. Μάλιστα το θέμα έφτασε σε χρόνο μηδέν και στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος έδωσε εντολή να τηρηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

Το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου πραγματοποίησαν επισκέψεις σε δημοφιλή μπαρ της Χώρας, όπου υπήρχε συνωστισμός, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να ζητήσουν από τον κόσμο να αποχωρήσει, διαφορετικά θα κινδύνευαν με επιβολή τσουχτερών προστίμων, ακόμη και με λουκέτο, όπως συνέβη με το Alemagou. Πράγματι, γύρω στη 01.30, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί και τα μαγαζιά να χαμηλώνουν τη μουσική.

πηγή

Απάντηση