Μποζίκης: Όχι στο διοικητήριο στην Ποσειδωνία

0

Ποστ του Τάσου Μποζίκη.

Όσο αναφορά για το διοικητήριο δεν έχει γίνει κάποια διαβούλευση με τους υπόλοιπους Περιφερειακούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων να πουν την άποψη τους, δεν μπορεί να αποφασίζουν κάποιοι για εμάς χωρίς εμάς σε σοβαρά θέματα που αφορούν τον Κορινθιακό λαό για να παρθούν οι ανάλογες σωστές και μελλοντικές απόφασης.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η βιασύνη για το διοικητήριο της Π.Ε Κορινθίας να γίνει στην Ποσειδωνία;

Προσωπικά εντελώς τυχαία έμαθα πριν περίπου 4 μήνες ότι θα γινόταν μια άτυπη συνάντηση στην Π.Ε Κορινθίας για το συγκεκριμένο θέμα και πήρα την πρωτοβουλία να συμμετέχω τηλεφωνικά να πω την άποψη μου η οποία ήταν (κατά την γνώμη μου μόνο στο Στρατόπεδο της Κορίνθου εξυπηρετη όλους μας)

Η απάντηση ήταν ποιος τολμάει αυτό να το πει.
Στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο είχα κάνει ερώτημα στον Περιφερειάρχη για το μέλλον τού Στρατοπέδου ότι πρέπει να παραχωρηθεί για τις ανάγκες των Κορινθίων και μου απάντησε ότι θα το δει με τον Πρωθυπουργό και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.
Τωρα που πήγε;

Από ότι βλέπω στο περιθώριο.Οι λόγοι είναι πολλοί πού δεν πρέπει να γίνει το διοικητήριο στο συγκεκριμένο σημείο θα τους αναλύσουμε στην πορεία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το στρατόπεδο ανήκει στον Κορινθιακό λαό και όχι στους μετανάστες καί λαθρομετανάστες και να υπάρχουν κλειστές και ανοιχτές δομές μέσα στον εμπορικό ιστό της πόλης της Κορίνθου.

(ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Leave a Reply