Μουρούτσος: Στη συνέχεια το λόγο θα έχουν τα όπλα;

0

Με λύπη διαπιστώνω, για πολλοστή φορά, ότι μέρα με τη μέρα υποβαθμίζεται ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Κορινθίων.

Πιο κάτω δε γίνεται, όπως εξελίσσονται τα πράγματα σου δημιουργείται η εντύπωση ότι στη συνέχεια «το λόγο θα έχουν τα όπλα». Ξεπεσμός; Κατώτεροι των περιστάσεων;

Σε κάθε περίπτωση το τραγικό της όλης κατάστασης είναι ότι αυτοί που το επιζητούν και το προκαλούν έχουν πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, ακόμα και δήμαρχοι διετέλεσαν. Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι δε μπορούν να διαχειριστούν και να αποδεχτούν την ήττα τους, πέταξαν τις μάσκες που τόσα χρόνια φορούσαν δείχνοντας πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο και την ταυτότητά τους.

Να τους θυμίσω όμως, αν μπορούν και θέλουν να καταλάβουν, ότι οι δημότες μας εξέλεξαν για να τους υπηρετήσουμε και:

  • Να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους,

  • Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους,

  • Να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε αναπτυξιακές προτάσεις,

  • Να επαναφέρουμε την ευημερία και την πρόοδο απ’ άκρη σ’ άκρη στο Δήμο Κορινθίων.

Ο Δήμος Κορινθίων μπορεί και πρέπει να ανέλθει στη θέση που του αρμόζει, αυτό είναι υποχρέωση όλων μας.

Μία απλή περιήγηση στα τοπικά site μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο για το μέγεθος της υποβάθμισης, το βίντεο από τη συνεδρίαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου της 27/08/2020 τα λέει όλα και δεν προσδίδει τιμή σε κανέναν.

Οι εικόνες με τις ακραίες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές δεν επιτρέπονται και πρέπει να εκλείψουν, πρέπει να γίνουν απαγορευτικές σε όσους θέλουν να υπηρετούν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Τα συμπεράσματα και οι προβληματισμοί ανήκουν σε όλους μας.

Γιώργος Μουρούτσος

Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Κόρινθος 28/08/2020

Leave a Reply