Τοπικά

Μουρούτσος: Προεκλογικές κουτοπονηριές του Δημάρχου τα στυλό των 466€ δώρο

Σκληρή τοποθέτηση του Γιώργου Μουρούτσου σαν απάντηση στο κάλεσμα του eKorinthos λέγοντας πως είναι προεκλογικές παλαιοκομματικές κουτοπονηριές της δημοτικής αρχής. Μάλιστα δήλωσε πως στο μέλλον θα του καταψηφίζει τα πάντα αφού πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν ήξεραν ότι τα 7000€ για αναμνηστικά νόμιζαν ότι θα πάνε σε όλους τους συμμετέχ οντες, πχ ενα μπρελόκ ημερολόγιο κ.α και όχι στυλο 500 ευρω και ότι είναι αδιανόητο να γίνονται τέτοιου είδους δαπάνες σε τέτοια περίοδο.

One Comment

  1. Κύριε ΤΣΑΡΜΠΕ τόσο εγώ όσο και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι Ψηφίσαμε 35000 € για την επαναλειτουργία της σχολής επιμόρφωσης γονέων @ κηδεμόνων…Στην εισήγηση υπήρχε κονδύλι 7000 € περίπου για αγορά αναμνηστικών..Χωρίς όμως καμμία επεξήγηση σε ότι αφορούσε το είδος των δώρων. Πιστέψαμε πως επρόκειτο για δώρα για όλους τους συμμετέχοντες στην σχολή…Δεν γνωρίζαμε ότι για 15 στυλό θα δίναμε πόσον 7000€ …Είναι ένα πόσον έξω πραγματικό για τα σημερινά δεδομένα..Η συγκεκριμένη απόφαση είναι αποκλειστικά απόφαση του κου Πνευματικού…και κανενός αλλού..Αυτό τι δείχνει??? ότι πλέον δεν πρεπει να έχουμε καμμία εμπιστοσύνη στον Δήμαρχο και προσωπικά θα σκεφτώ πολύ αν πρέπει να ψηφίσω ξανά πιστώσεις που θα φέρει προς ψήφιση ο Κος Πνευματικός…αυτά είναι τα δεδομένα και αυτή ειναι η αλήθεια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close