Το Qoppa, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου London International Olive Oil Competition 2020 ( LIOOC 2020) που διοργανώθηκε στη “Μητρόπολη της Ευρώπης”, το Λονδίνο.

Πρόκειται για το μεγαλυτερο Ευρωπαικο διαγωνισμό με παγκόσμια εμβέλεια και οι δοκιμές γίνονται απο εμπειρους και πιστοποιημενους γευσιγνωστες διεθνούς κύρους με τη μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας βάσει του ΔΣΕ ( Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου ).

Ο διαγωνισμός εφαρμόζει πολύ αυστηρά και υψηλά ποιοτικα κριτήρια αξιολόγησης, με συνέπεια να κατατάσσεται σε υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη κιολας εμφάνιση στο διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιηθηκε το διαστημα 18-21 Ιουνίου, η συμμετοχή κέρδισε 3 βραβεια στις κατηγορίες: Συσκευασια & ποιότητα.

Μια πρωτιά για την Κορινθία!

Αναλυτικά,
🥇Gold medal -Packaging Total Image Awards 2020
🥈Silver medal- Packaging Label Awards 2020
🥉Bronze medal -Quality Awards 2020

Με περισσότερες από 650 συμμετοχές ελαιολαδων από 25 ελαιοπαραγωγικες περιοχές παγκοσμίως όπως Αλγερια, Βραζιλια, Κυπρος, Γερμανια, Σουηδια, Ελβετια, Ολλανδια, Αμερικη, Ην. Βασιλειο, Ισπανία, Τυνησία, Ιταλία, Τουρκία, Αργεντινή, Ελλάδα, Κροατία, Πορτογαλία κτλ, και με τοσο υψηλό επίπεδο δυσκολίας, οι θέσεις που κατέκτησε το ελαιόλαδο είναι Θρίαμβος επιτυχίας.

Οι αδερφές Θεοδώρου, Φροσω & Φιλιώ, πρώτη φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους και συμμετείχαν στο διαγωνισμό LIOOC 2020 με τη φιαλη τους, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και 3 βραβεια.

“Η τιμητική αυτή διάκριση μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε για να αναγνωριστεί η Ελλάδα μας και ο τόπος μας, η Κορινθία και σε άλλους διαγωνισμούς στο μέλλον.

Με συνέπεια, ταπεινότητα και πιστές στις αρχές μας θα συνεχίσουμε το έργο της οικογένειάς μας, προωθώντας το Κορινθιακό ελαιόλαδο”.