Επικαιρότητα

Μια τελευταία… φωτογραφία!

Οι σίγουροι για τη νίκη δήμαρχοι … την πάτησαν! Υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο ,εν προκειμένω το λαό και έτσι αποχαιρετούν τα αξιώματα , τις καρέκλες και το δημαρχιλίκι! Ανάμεσα στα φαβορί που βλέπουν την πόρτα της εξόδου ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας πάλαι ποτέ Γιώργος Γκιώνης.

Οι … αγώνες κατά των Κορίνθιων, η συνένωση μονάχα με τους Αγίους Θεοδώρους και… το τρέξιμο στα υπουργεία όπως πολλάκις είχε ο ίδιος πει δεν εκτιμήθηκαν δεόντως από τους δημότες και του είπαν byebye! ο δήμαρχος είναι αλήθεια δεν το περίμενε, δεδομένου ότι είχε κατορθώσει να «ρίξει από το θρόνο του» τον δήμαρχο Παύλου. Εκείνο που δεν υπολόγισε ήταν πως έλαβε δυσαρέσκεια η οποία είχε συσσωρευτεί στο πρόσωπο του δημάρχου Παύλου και όχι θετική ψήφο προ στο δικό του πρόσωπο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δυσκολοχώνευτο λοιπόν και βαρύ! Ο δε δήμαρχος Βέλου , ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος δεν πήγε καν στην ορκωμοσία των νέων αποχωρώντας γενικά! Ούτε οι δικοί του «αγώνες» βλέπετε έπιασαν τόπο! Στην περίπτωση αυτή διεφάνη πίκρα αναμφισβήτητα . στην περίπτωση Γκιώνη; Διαφαίνεται εγωισμός και δίψα για αναγνώριση και δόξα! Πως αλλιώς να εξηγηθούν στην εκπνοή του χρόνου και της θητείας τα εγκαίνια του υδροθεραπευτηρίου; Πως αλλιώς να εξηγηθεί η … αγένεια να μην κληθεί ο νέος δήμαρχος! Πως αλλιώς να εξηγηθούν όλα τα πραχθέντα του απερχόμενου ο οποίος αν μη τι άλλο θέλει να αφήσει τον νέο δήμαρχο… με νεύρα!

Εν τέλει όλα γίνονται για μια τελευταία φωτογραφία! Σαν δήμαρχος , με υπουργούς και βουλευτές… σαν πρώτος πολίτης ενός δήμου που μάλλον δεν θα δει και πολλά ν αλλάζουν στο Δ.Σ του με αυτές τις συμπεριφορές…

Όλα για μια φωτογραφία ! τουλάχιστον χαμογελάστε να είναι καλή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close