Σε όλους όσοι αρνούνται την ύπαρξη του κορονοιού και δε θέλουν τη μάσκα ή τα άλλα μέτρα ατομικής ευθύνης να υπάρχει η εξής πρόβλεψη.

Να δίνεται η δυνατότητα τους να εισάγουν τα διαπιστευτήρια τους στο taxis και να έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν ότι δε θέλουν να φορούν μάσκα ή να λαμβάνουν οποιοδήποτε μέτρο για τον Κορονοϊό.

Με αυτή τη δήλωση κανένα όργανο να μην έχει τη δυνατότητα να τους κοινοποιήσει πρόστιμο για τα μέτρα κατά του Κορονοιου.

Παράλληλα από τη μεριά τους να δεσμεύονται ότι, στην περίπτωση που νοσήσουν από αυτήν τη ασθένεια, δεν θα απασχολήσουν καμία κρατική δομή υγείας με το περιστατικό ούτε, φυσικά, θα καταλάβουν κλίνη αυξημένης φροντίδας ή εντατικής θεραπείας σε δημόσιο νοσοκομείο.

Το ίδιο θα ισχύει και για τα πρώτου βαθμού συγγένειας άτομα που ενδεχομένως θα μπορούσαν να κολλήσουν εξαιτίας της συναναστροφής.

Δε θα γίνω ακραίος να πω για νομική στήριξη κατά ατόμου που θα μπορούσε να τους καταγγείλει για σωματική βλάβη εκ προθέσεως αφού στην ουσία οπλοφορουν ενδεχομένως με έναν ιό.

Απλά τα πράγματα…

Θ.Τ