Με την ευχή του Μητροπολίτη Κορινθίας ξεκινά τη δουλειά στο Νοσοκομείο Κορίνθου ο Γρ. Καρπουζης

0

Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του νέου Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κου Καρπούζη Γρηγόριου, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ.Διονύσιο, επί της αναλήψεως των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ.Διονύσιος του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και του προσέφερε μια εικόνα του Πολιούχου της πόλεως μας, Αποστόλου Παύλου.

Ο Διοικητής κος Καρπούζης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και ιδιαίτερα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο, για την προσφορά και τη συνδρομή της εκκλησίας στις προσπάθειες βελτίωσης των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες της Κορινθίας και δηλώνει πως η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη μας, θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί ιδιαιτέρως στην δραστηριότητα της αιμοδοσίας στο νομό μας, υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως και την στήριξη των υποδομών του Νοσοκομείου, όπως μέχρι σήμερα.

Ευχόμαστε η ευαισθησία, το πνεύμα αλληλεγγύης και η φιλανθρωπία που χαρακτηρίζει το έργο της Μητροπόλεως Κορινθίας να διαπεράσει όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου,

Ο Διοικητής

Καρπούζης Γρηγόριος

Απάντηση