Μανάβης: Οι ανακοινώσεις μας εκφράζουν τις απόψεις και θέσεις του επικεφαλής μας Θανάση Μανάβη και των 7 δημοτικών συμβούλων μας

0

Oι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου της παράταξης “Νέα Πνοή”, απηχουν και εκφράζουν τις απόψεις και θέσεις του επικεφαλής μας Θανάση Μανάβη και των 7 δημοτικών συμβούλων μας.
Κανενός άλλου συνδυασμού ή δημοτικού συμβούλου.
Μιλάμε πάντα για τις ΔΙΚΗ ΜΑΣ στάση στα πράγματα και σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ την θεσμική ιδιότητα όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Και έχουμε αποδείξει πόσο σεβόμαστε τον καθένα.
Η ατυχής αν και στοχευμένη κατά την άποψη μας, προσπάθεια των κύκλων της δημοτικής αρχής να δημιουργήσουν τεχνητές έριδες στην αντιπολίτευση είναι κυριολεκτικά για γέλια και για κλάματα.
Τα εισαγωγικά σχόλια συνόδευσαν την ανάρτηση του συνδυασμού μας στην σελίδα “Γνώμη Πολιτών”, έγιναν αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο την διαχειρίστρια της σελίδας για δικούς της σκοπούς και εξυπηρέτηση στόχων που δεν αφορούν. Τους αντιλαμβανόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ.
Οφείλουμε όμως δημόσια να ξεκαθαρίσουμε ότι τέτοια σχόλια, δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξη μας , γιατί είναι πασιφανές ότι εμάς στόχευαν.
Η συντονισμένη επίθεση με σχόλια στις αναρτήσεις, με συνεχή ρεπορτάζ αλλά και χρησιμοποιώντας ένα ξεχασμένο τουίτ ενός παλαιάς κοπής κομματάρχη ηγετίσκου, είναι αντιληπτή απο όλους πλέον και θα φέρει τους εμπνευστές της πολύ γρήγορα σε αδιέξοδα και προσωπικά και Πολιτικά.
Η σελίδα “Γνώμη Πολιτών” αποφάσισε φαίνεται να εγκαταλείψει την “ουδετερότητα” της και να γίνει η αιχμή της πολιτικής της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου.
Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι επ’ αυτού παρά μόνο Καλή τύχη.
ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Γραφείο Τύπου

Leave a Reply