Η αρχή έγινε με μια εικόνα που μας προκάλεσε απορία…

Στα έδρανα της πλειοψηφίας καθόταν και ο Αντρέας Ζώγκος.

Ομως οι εκπληξεις δε σταματουν εδω αφου απ’ οτι φαινεται εχει ξεκινησει φλερτ του Βασιλη Νανοπουλου και με τον Ανδρεα Ζωγκο απο την παραταξη Πνευματικου. Το ενδιαφερον δεν εμεινε φιλολογικο αφου ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ορισε τον Ανδρέα Ζώγκο ως εκπρόσωπο του δήμου στον Σύνδεσμο ιαματικών πηγών, θέση που ως σήμερα κατείχε ο ίδιος, γιατί όπως είπε το πρόγραμμα του είναι πολύ βαρύ.

“Άντε και Αντιδήμαρχος” σχολίασε ο πρώην δήμαρχος υπερψηφίζοντας (!) την πρόταση την ίδια ώρα που ο Νίκος Σταυρέλης απείχε γιατί όπως είπε ονόμος ορίζει να είναι μέλος της παράταξης του Δημάρχου.

Τώρα είτε έχει γίνει κάποιο deal…ή ισχύει αυτό που αναγνωσθηκε περί αλλαγής νομοθεσίας.

Πάντως από τη μεριά της δημοτικής αρχής ενημέρωσαν το σώμα οτι σε έλεγχο που έγινε το πρωι απο τον Γραμματέα του Δήμου αλλά και επικοινωνία με τον Σύνδεσμο υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης…

Τη θέση διεκδίκησε με πρόταση στο σώμα και ο Μάριος Ασημακόπουλος χωρίς τύχη όμως.

Της ψηφοφορίας απείχε και ο Χρήστος Κορδώσης ο οποίος σχολίασε πως πρόκειται για νεο προξενείο. Λέτε να φάμε και κουφετα;

Σε κάθε περίπτωση ο Ανδρέας Ζώγκος ανακοινώθηκε απόψε απο τον Δήμαρχο σε μια θέση που ουσιαστικάαποτελει νέα βήμα προς την ένταξη του στη νέα μεγάλη πλειοψηφία της παράταξη του Δημάρχου.