Post του Παναγιώτη Λαμπρινου:

Φίλοι,συγχωριανοί @ συνδημότες. Τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένας οργασμός έργων στην Δ.Ε. ΑΣΣΟΥ. Σύμφωνα με την άποψη του τοπικού Προέδρου της Δ.Ε.
Ολα αυτά όμως που λέγονται το μόνο που εξυπηρετούν είναι η ανυπαρξία λόγων και έργων όλα αυτά τα χρόνια μιας απούσας δημοτικής Αρχής.?
Από το 2011 μέχρι 2014 το μόνο έργο που έγινε στην ενότητα ΑΣΣΟΥ ήταν 100 μ. πεζοδρόμιο επί της πεο και μαλιστα στην μία πλευρά του δρόμου.
Μέχρι σήμερα τιποτα.
Απο σήμερα και μέχρι τις προσεχείς εκλογές οι άσφαλτοστρώσεις θα έχουν την τιμητική τους..Έργα δηλαδή βιτρίνας για τα μάτια του κόσμου και όσοι τσιμπισουν θα μας ψηφίσουν. Φίλοι μου με 100000 € περίπου στρώνεται ολος ο Άσσος με νέα άσφαλτο. ΌΧΙ ότι δεν είναι καλό αυτό που γίνεται.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΌ ΑΞΊΖΟΥΜΕ?? Γιατί όλα αυτά δεν έγιναν το 2015 το 2016 η το 2017 αλλά γίνονται τώρα..

Είναι γνωστό έρχονται εκλογές..
Για μένα οι ασφαλτοστρώσεις δεν είναι ΕΡΓΟ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της εκάστοτε δημοτικής Αρχής να δώσει στους δημότες της ασφαλή πρόσβαση σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και κυριως σε Αγροτικές οδοποιίες.
Ποτέ όμως δεν εισακούστηκαν τα αίτηματά μας. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόση διαφορά μπορεί να έχω ΕΓΩ με κάποιους που πανηγύριζουν όταν ακούν την λέξη «ΈΡΓΟ «.
Έργο για μένα είναι ο Βιολογικός καθαρισμός, η διασωλήνωση (δίκτυα), η αντικατάσταση σωληνώσεων από Αμιαντο.
Εργο για μένα είναι το πόσιμο νερό που περνά από εδώ. Πηγαίνει σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα εκτός από τον πρώην Δήμο ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ. Έργο για μένα είναι τα πολιτιστικά κέντρα.
Ο παραλιακός ποδηλατόδρομος απο Λεχαιο σε ΑΣΣΟ ,
η αποσυμφόρηση της πεο μέσω των γραμμών του ΟΣΕ
Οι πεζοδρόμισεις από Λέχαιο μέχρι την Γράνα του Ζευγολατιο και από τις δύο πλευρές της πεο.
Ο δρόμος ΑΣΣΟΥ,ΒΕΛΙΝΙΑΤΙΚΩΝ, ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
Οι ενέργειες προς τον ΑΟΣΑΚ για την ΑΔΡΕΥΣΗ με ικανή ποσοτητα νερού.
Το κεπ στον Ασσο.
Η βελτίωση των εγκαταστάσεων του αλιευτικου καταφύγίου.
Ολα αυτά είναι προτάσεις απο όλους μας από το μακρινό 2011.

Εχουν ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ στα προεκλογικά προγραμματα 2011 @ 2014 και εχουν ανακοινωθεί από τον δημαρχο. Αν έχετε δει εσείςτίποτα να έχει γίνει από αυτά όλα αυτά τα χρόνια να το πείτε και σε μένα. Αυτή είναι η διαφορά μας φίλοι μου με κάποιους που αντιλαμβάνονται ως έργο την άσφαλτόστρωση.
Προβλέψη θα κάνω θα κλείσουν και πάλι την πεο θα γυρίζουν με τα υπηρεσίακά οχήματα δίνοντας οδηγίες οι ξερόλες γιατί ;

Γιατί έρχονται οι εκλογές του 2019…όμως ο κόσμος δέν τρώει κουτόχορτο πια.
Γειά σας.. Και Καλό Ξημέρωμα.

Σημείωση:α)φώτο (1)στρώσιμο με άσφαλτο μείγμα.
β) φώτο (2) σήμερα γούβες (άραγε πότε θα κλείσουν) σε οδοποιίες. Διαρροή σε αγωγό. Εδω θα γινόταν το πολιτιστικό κέντρο. Το μπέρδεψαν όμως και έγινε χωματερή. Έλεος πια με την πολύ καθαριότητα τους….
Το πρόγραμμα θα βγει και θα τοιχοκοληθεί στα καφενεία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φιλε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Συμφωνω οτι πραγματι αυτα που αναφερεις ειναι τα πραγματικα εργα που δεν εκανε ο .κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ. Μηπως ομως αν θυμαμαι καλα ησουν μαζι του ολα αυτα τα χρονια ΄ΣΤΟ ΛΕΧΑΙΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΝΑΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΛΕΧΑΙΩΤΕΣ Κ.Λ.Π ΝΑ ΣΑς ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here