Εάν έως τώρα, επισκέπτεστε τα κτήματα γάμου μόνο ως καλεσμένοι, θα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν το γάμο τους το καλοκαίρι σε κτήμα. Αυτό που ενδεχομένως δε συναντάτε συχνά, είναι τα κτήματα να προσφέρονται ως ένας πολύ ωραίος χώρος για τη γαμήλια δεξίωση και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Λανθασμένα λοιπόν υπάρχει αυτή η πεποίθηση, ότι οι κλειστοί χώροι είναι ιδανικοί για γαμήλιες δεξιώσεις που πραγματοποιούνται το χειμώνα και τα κτήματα για δεξιώσεις το καλοκαίρι. Θα δούμε λοιπόν για ποιους λόγους μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τη γαμήλια δεξίωσή σας σε ένα κτήμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αρχικά, ενώ ενδεχομένως δεν το έχετε σκεφτεί, μία δεξίωση η οποία πραγματοποιείται σε κτήμα γάμου το καλοκαίρι είναι αρκετά πιο πολυέξοδη. Αυτό συμβαίνει επειδή η καλοκαιρινή περίοδος είναι high season για την πραγματοποίηση γάμων και εκδηλώσεων, οπότε ως αποτέλεσμα και οι τιμές αρκετά πιο αυξημένες.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά κτήματα γάμου στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Καθώς οι επιλογές ανάμεσα στην τοποθεσία, στο στυλ και στη διακόσμηση είναι αμέτρητες, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε το χώρο που σας αρέσει και σας εκφράζει περισσότερο.

Ακόμα, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα κτήμα γάμου ξεχωριστό, όπως τους ανθισμένους κήπους, τα σιντριβάνια και τις πισίνες, το χειμώνα το σκηνικό είναι τελείως διαφορετικό όμως εξίσου ξεχωριστό. Αυτή την εποχή του χρόνου η διακόσμηση του κτήματος μπορεί να γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερη, καθώς όλα αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά του μπορούν να στολιστούν με φαναράκια, με λαμπάκια – γιατί όχι σε χριστουγεννιάτικο στυλ; – καθώς και κεριά, τα οποία μπορούν να επιπλέουν στην πισίνα, να είναι διάσπαρτα στο χώρο ή πάνω στα τραπέζια των καλεσμένων. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό, θυμίζοντας ακόμα και χειμερινή κατοικία σε ένα βουνό, με τις αντανακλάσεις των κεριών στα πολλά τζάμια του. Ειδικά εάν ο χώρος διαθέτει και τζάκι, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ιδανικό χειμωνιάτικο σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι. Φυσικά, οι γάμοι που γίνονται το χειμώνα σε έναν τέτοιο χώρο μπορούν σίγουρα να χαρακτηριστούν από μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Εάν έχετε ονειρευτεί το γάμο σας σε κτήμα το οποίο περιλαμβάνει και το εκκλησάκι ώστε να κάνετε εκεί και το μυστήριο, και πιστεύετε ότι η μόνη εποχή που αυτό μπορεί να γίνει είναι το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Πολλά κτήματα γάμου σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και το μυστήριο στο εκκλησάκι τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς μπορούν να τοποθετήσουν επιδαπέδιες σόμπες και να κλείσουν το χώρο γύρω από τους καλεσμένους με διάφανες τέντες ή με τζάμι – ανάλογα τον καιρό και το τι προτιμάτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here