Κορωνοϊός: «Σεισμός» στο Twitter με την ανάρτηση Κραουνάκη – «Όταν μιλούν οι επιστήμονες…»

0

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με αφορμή την ανάρτηση του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στάματη Κραουνάκη για τον κορωνοϊό, η οποία λίγες ώρες μετά «κατέβηκε» από το διαδίκτυο.

Με την ανάρτήση του στο facebook -γραμμένη με κεφαλαία, άρα τα λέει φωναχτά- ο Σταμάτης Κραουνάκης, συμβούλευε τον κόσμο να αντισταθεί στην παραπληροφόρηση και υποδείκνυε την προληπτική χρήση πρόπολης.

«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προυπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.
Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντοδράσεις στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για θεωρίες συνωμοσίας, ενώ κάποιοι τον συνέκριναν με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τις αλοιφές που πουλάει κατά του κορωνοϊού.

Leave a Reply