Επικαιρότητα

Κορινθιακές Απορίες … Μέρος Πρώτο

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 η εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ και η Νίνα Κασιμάτη είχαν φιλική πολιτική συμπεριφορά απέναντι στον Πνευματικό. Ποιος ήταν ο λόγος που το 2006 δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ Κασιμάτη και Πνευματικού ?

Στις εκλογές του 2006 ο Λάκης Γιαννιδάκης ήταν εξαιρετικά φιλικός απέναντι στον Πνευματικό και βοήθησε σημαντικά τον δήμαρχο.

Μέχρι πρόσφατα και πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, η ΣΦΗΚΑ και ο Γιάννης Λάμπρου “καθάριζαν” με καλά λόγια και πρωτοσέλιδα για τον Πνευματικό.
Στις εκλογές του 2006 ο δημοσιογράφος Γιώργος Γουγάς δεν είχε πρόβλημα με τον Πνευματικό.

Τι συνέβη τότε, τι συνέβαινε χθες και τι άλλαξε σήμερα ? Εγινε περισσότερο τσαμπουκάς και παλιοχαρακτήρας ο Πνευματικός ? Αλλαξε συνεργάτες ? Αλλαξε πολιτικές συνήθειες ? Αλλαξε ύφος ? Αλλαξε πολιτικές αρχές ? Αλλαξε πρόγραμμα ? Εφυγε από το ΠΑΣΟΚ ? Μήπως φταίνε τα πλακάκια των πεζοδρόμων ? Μήπως φταίνε τα μπαζώματα ?

Αλλαξε η συμπεριφορά του Πνευματικού μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μετά από 12 χρόνια ? Δεν τον ήξεραν ?

Δεν είναι γνωστό ότι η Κόρινθος θα πιεί νερό από τις πηγές εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον ? Οι ταβέρνες στην Στυμφαλία είναι εκεί πολλά χρόνια. Τι καινούργιο συνέβη σήμερα ?

Αν υπάρχει επώνυμη άποψη, ευχαρίστως να την ακούσουμε διότι θέλουμε να καταλάβουμε. Τι είναι αυτό που φέρνει κοντά ή απομακρύνει δημοσιογράφους και πολιτικούς ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close