Τοπικά

Κοντρα Πούρου Πνευματικού για το γήπεδο-πισίνα του Κ. Ασσου

Δείτε τη στιχομυθία στο Facebook

Πούρος:

Κάτω Άσσος, το γήπεδο, ο χείμαρρος και ο πλησίον δρόμος.
Ένα εγκληματικό λάθος- παράλειψη, από το 1994
Όταν η γέφυρα είχε πέσει από την υπερχείλιση και στην θέση της χτίστηκε η νέα, αλλά …. ΜΙΣΗ…
Έτσι, ο χείμαρρος από 20 μέτρα άνοιγμα καταλήγει στην γέφυρα 7 μέτρα ! ! !
Γιατί; ; ;
Διότι κατασκευάστηκε ΜΟΝΟ το ένα τόξο της… Το άλλο το έφαγε η μαρμάγκα (η γνωστή…)
Πως να περάσει λοιπόν ο όγκος του νερού από 20 μέτρα στα 8 ;;;;
Φούσκωσε λοιπόν ο χείμαρρος σε αυτήν την περιοχή, και να τα αποτελέσματα…
Πάει το γήπεδο … Καταστροφές στα πέριξ του χειμάρρου σπίτια…

Σε όσους επέμεναν να φτιάξουν το γήπεδο, (για πολιτικές σκοπιμότητες κλπ) ΧΩΡΙΣ την αναγκαία πρόβλεψη προστασίας του από τέτοιου είδους καταστάσεις, θα τους καταλογιστούν ευθύνες.
Καθαρές κουβέντες…
Θα επανέλθω σύντομα…


Πνευματικός:

Αγαπητέ Γιώργο πρώτα να κάνεις την αυτοκριτική σου , γιατί όλα όσα καταγγελεις έχουν την υπογραφή και την συναίνεσή σου . Δεν θυμάμαι όταν στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισες την ανακατασκευή του γηπέδου να είπες αυτά που σήμερα δηλώνεις . Δεν θυμάμαι να μίλησες ποτέ για την γέφυρα που δεν ολοκληρώθηκε, για τα τοιχία τα επικίνδυνα , για τον παράνομο δρόμο που μόνο εγώ δεν κατασκεύασα και όλα όσα λένε οι φίλοι σου. Αυτά προς το παρόν.

Πούρος:

Αγαπητέ Αλέξανδρε δήμαρχε Κορινθίων, η πρότασή μου για την κατασκευή του γηπέδου ήταν από το 2006, μεσούσης της τότε προεκλογικής περιόδου, όπου ήμουν και υποψήφιος δήμαρχος Ασσου-Λεχαίου. Έχει λοιπόν γραφτεί στα πρακτικά του Δ.Σ. και στο πρόγραμμα του συνδυασμού Νέα Προοπτική, του οποίου ήμουν επικεφαλής, ότι η αναγκαία λύση του γηπεδικού ήταν η αγορά νέου χώρου στα πέριξ των οικισμών μας προς τα αγροκτήματα (προτάσεις υπήρχαν συγκεκριμένες) λόγω του ότι ο χώρος του υπάρχοντος γηπέδου δεν επαρκούσε. (πράγμα που όλοι αναγνώριζαν αλλά έκλειναν τα μάτια). Στις εκλογές αυτές εστράφησαν όλοι οι “ποδοσφαιροπατέρες” εναντίον μου μεταξύ των οποίων και καλοί μου φίλοι), λέγοντάς μου ” δίκιο έχεις, αλλά άσε να γίνει το γήπεδο να παίζει η ομάδα μπάλα και μην τα ανακατεύεις άλλο”. Τελικά μου κόστισε εκλογικά, καθότι έχασα οριακά για 1%, εάν θυμάσαι.Είμαι δε, πολύ “ξεροκέφαλος” για να μετανοιώσω γι’ αυτή την θέση μου….Όσον αφορά την γέφυρα, η επέκτασή της ήταν στο φυλλάδιο του συνδυασμού μου. Η γέφυρα είναι η βασική αιτία, και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι σχετικοί. Στο δημοτικό συμβούλιο λοιπόν, συμφώνησα, λέγοντας και τις παρατηρήσεις μου ότι λόγω της επικινδυνότητας της περιοχής (γήπεδο δίπλα σε χείμαρρο ! ! ! που υπερχειλίζει συνέχεια) πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ. Αλλιώς να μην δώσουμε χρήματα. Τα είπα, όπως και άλλα πολλά και γιαυτό αποχωρώντας στο τελευταίο Δ.Σ. τη θητείας μου το 2014, δήλωσα ότι μπορεί να μην κατάφερα να πετύχω όσα ήθελα αλλά τουλάχιστον έχω την συνείδησή μου ήσυχη, γιατί ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ. Επίσης και κατά τα εγκαίνια του γηπέδου (μετά τις εκλογές), πολλές αναφορές έγιναν για την καταλληλότητα του χώρου και υπήρξε προβληματισμός για την επένδυση τόσων χρημάτων σε αυτόν τον χώρο. Αλλά ήταν και προεκλογική περίοδος όταν έγινε η εξαγγελία της κατασκευής και η έναρξη και ….. καταλαβαίνω από αυτά τα πράγματα…. Τέλος, ο Δήμος εκτός των κονδυλίων που διαθέτει για την πολιτική προστασία χρηματοδοτείται και από άλλες αρχές για τέτοιου είδους δράσεις. Φτιάξτε την τώρα λοιπόν, Ποτέ δεν είναι αργά. Και θα το επικροτήσω…. Εσύ τουλάχιστον, το ξέρεις ότι δεν είμαι σαν τους άλλους… τους πολλούς… Γιατί όταν – στην λήξη της θητείας – έφυγα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, ήμουν αρκετά “ψηλότερος” από ότι μπήκα… Έτσι τουλάχιστον μου αναγνώρισαν οι συνάδελφοι των υπολοίπων παρατάξεων… Υ.Γ. Μπορώ να γράφω ατελείωτα, γιατί με πνίγει το δίκιο, αλλά και η θλίψη για την δικαίωσή μου… Αυτά προ το παρόν… Τέλος πάντων… Φιλικά, Γιώργος Σπ. Πούρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close