Επικαιρότητα

Καταγγέλει ο δήμαρχος…

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης του δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για την ύδρευση της πόλης της Κορίνθου.

Ο δήμαρχος Κορινθίων λέει καθαρά στην δημοσιογράφο κ. Νίνα Κασιμάτη ότι η ίδια έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Πνευματικού με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις όταν ο κ. Πνευματικός δεν ήταν δήμαρχος. Ο κ. Πνευματικός καταγγέλει επίσης την κ. Κασιμάτη ότι στην συνέντευξη τύπου δεν πήγε ως εκπρόσωπος της ΕΡΤ αλλά σε διατεταγμένη υπηρεσία από άλλο ΜΜΕ (υπονοεί την τοπική εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ και το τηλεπτικό κανάλι ΑΧΙΟΝ με τα οποία η κ. Κασιμάτη συνεργάζεται) εξηγώντας ότι ο δήμος δεν κάλεσε την ΕΡΤ. Ο κ. Πνευματικός λέει επίσης ότι πρέπει να ελεγχεί αν η κ. Κασιμάτη μπορεί να είναι δημόσιος υπάλληλος της ΕΡΤ τη στιγμή που έχει καταδικαστική απόφαση. Ο κ. Πνευματικός φαίνεται να αναρωτιέται για πόσο καιρό η κ. Κασιμάτη θα συνεχίσει να είναι υπάλληλος της ΕΡΤ και να λέει ότι η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί.

Οι καταγγελίες είναι σοβαρές συνεπώς τόσο η κ. Νίνα Κασιμάτη πρέπει να απαντήσει συγκεκριμένα. Λέει αλήθεια ή ψέμματα ο δήμαρχος ? Την απειλεί ή την καταγγέλει ? Τι λέει η επίσημη ΕΡΤ ? Υπάρχει πράγματι καταδικαστική απόφαση κατά της κ. Νίνας Κασιμάτη για συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Πνευματικού ?
.
Θα εξηγήσει ο κ. δήμαρχος αν υπάρχει και ποια είναι η διατεταγμένη υπηρεσία της κ. Νίνα Κασιμάτη ?
.
Το video είναι αποκαλυπτικό :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close