Με άγριες διαθέσεις προσέρχεται ο Πάνος Καμμένος στην σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας καθώς είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει οριστικά τα φαινόμενα αποστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα επιχειρήσει να καταμετρήσει τους βουλευτές που παραμένουν πιστοί στον ίδιο, να ξεχωρίσει όσους είναι έτοιμοι να τον εγκαταλείψουν και παράλληλα να αναγκάσει όσους επιμελώς αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις να ανοίξουν τα χαρτιά τους αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν στο protothema.gr πως ο Πάνος Καμμένος δεν θα διστάσει να καταγγείλει δημόσια ως αποστάτες όσους δηλώσουν ότι θα πάνε κόντρα στις αρχές του κόμματος, δεν παραδώσουν την βουλευτική τους έδρα και ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως ο αρχηγός των ΑΝΕΛ είτε έχει κάνει τους υπολογισμούς του και γνωρίζει ότι δεν διατρέχει κίνδυνο διάλυσης της κοινοβουλευτικής του ομάδας είτε έχει «κλειδώσει» συνεργασίες με ανεξάρτητους βουλευτές που θα του επιτρέψουν να διατηρήσει τον αριθμό των 5 βουλευτών που απαιτείται για την λειτουργία ΚΟ.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here