Επικαιρότητα

Καλώς να… μας μπεί βρέ!

Μην πάει ο νου σας στο πονηρό προς θεού! Επίκαιρη και η… επιμήκυνση αλλά εννοώ το νέο χρόνο! Το 2011! Χρόνος που θα μας βάλει στην εποχή του Καλλικράτη αλλά και χρόνος που θα… ζήσουμε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό την επόμενη εβδομάδα , ωστόσο στη δημοσιότητα έρχονται πολλά σημεία . χαρτί και μολύβι λοιπόν διότι; Είναι πολλά!

Χάρη στα πολυτεκνικά κριτήρια το επίδομα χάνει το 60% των δικαιούχων ,με προσφυγές κ κινητοποιήσεις απειλούν οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι φοβούμενοι πως η επόμενη ρύθμιση θ απαγορεύει … τις γεννήσεις!

Ο χαμηλός ΦΠΑ τώρα είναι παρελθόν. Από 11% στο 13% … και από 5,5% σε 6,5%! Τι σημαίνει τούτο; Ο Θεός να μας λυπηθεί διότι η Τρόικα ; δεν θα το κάνει!

Σκοπός η εξοικονόμηση 7,8 δις ευρώ να μπούν στα ταμεία του κράτους και ενώ οι κύριοι – κύριοι βουλευτές προσφάτως απέρριψαν εις το κοινοβούλιο την πρόταση για μείωση στις δικές τους αποδοχές και στα δικά τους επιδόματα.

Αχτίδα φωτός; Η μείωση των τιμών στα φάρμακα και στα ξενοδοχεία , πως όμως θα πας διακοπές με ετούτη την κρίση ; τι στιγμή μάλιστα που ακόμα και το τραίνο διπλασιάζει από αρχές του έτους , τα εισιτήρια του προκειμένου ο οργανισμός να εξυγιανθεί! Για τα φάρμακα τώρα; Μάλλον θα μας χρειαστούν αφού όλοι με τούτα και με κείνα … λαός αρρώστων θα γενούμε!

Α και να μην ξεχάσω! Αύξηση θα έχουμε και στα τσιγαράκια , τουλάχιστον 10 λεπτά! Μην σκάτε όμως τσιγάρα δεν θα παίρνετε οι καπνιστές θα πάρετε όμως όχημα και μάλιστα πολυτελείας αφού οι τιμές; Θα πέσουν!

Σε τούτη τη χώρα λοιπόν φτηναίνουν τα αυτοκίνητα και ακριβαίνει το γάλα και το ψωμί! Παράλογο; Ουδείς απαντάει άρα ΛΟΓΙΚΟ που έλεγε και ο Λαζόπουλος στους Μήτσους του!

Καλώς να μας μπει λοιπόν… φρόντισαν από τώρα να παγώσουν στα χείλη μας οι ευχές για καλή χρονιά , υγεία και ευημερία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close