Και περάσαμε όμορφα….

0

Τι βραδιά και αυτή…

Μετά από το γνωστό λόγο του Αλέκου για το φυλακοβιο που έβαλε μπροστά ένα σύλλογο για να κάνει αγώνες σε κλουβι, που το ήθος του Ψιλογιαννοπουλου δεν επιτρέπει να γίνονται στην Κόρινθο γιατί αυτά είναι αθλήματα που κάνουν οι βάρβαροι (εξαιρετικό το σχόλιο Λαμπρινου ότι και το μίνι σοκερ γίνεται σε κλουβι) ακολούθησε μια αντρίκια στάση από το Γιώργο Οικονομου που πήρε το καπελάκι του και έφυγε από το ΚΕΠΑΠ βλέποντας ότι ο Χ.Χασικιδης δε θα τον αβανταριζε αλλά και γιατί δε θέλει να ξεφτιλιζεται σε έναν οργανισμό που πότε δε θα είχε απαρτία στο εξής.

Πέταξε λοιπον τη βόμβα του οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΠΑΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και αποχώρησε σαν φίλος όπως είπε του Αλέκου.

Ο δήμαρχος είπε ότι δεν ήξερε τίποτα για τον αγώνα και τα έμαθε από τύχη όταν φίλος του καλέστηκε να φέρει τα ουισκια και τα ξηροκαρπια. Όμως ο Οικονόμου δεν εννοούσε αυτό. Εννοούσε όλα τα ήξερε ο Δήμαρχος.

Δηλαδή όλες τις αναθέσεις, όλες τις εκδηλώσεις (βλέπε χωριό Αη Βασιλη που το πήρε πάνω του για να τον προστατεψει), όλα γενικώς.

Μαγκιά του Καρασαββα που θύμισε στο δήμαρχο ότι αγώνες σε κλουβί είχαν γίνει και το Σεπτέμβρη στην πλατεία της Αγίας Άννας και πήρε και την υποστήριξη του Μουρουτσου.

Και σκάει εκεί ο Λαμπρινος και σου λεει καλα ρε δήμαρχε,πριν λίγο καιρό με παραιτουσες και έλεγες ότι δεν ημουν αποδοτικός στο ΚΕΠΑΠ όπως ο Οικονόμου και γέλασε το παρδαλό κατσίκι αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι ο στόχος ήταν ο κυριος Μοντερης Επειδή είναι με Χασικιδη (;) και όχι ότι μας χάλασε το κλουβί.

Γιατί όπως είπε πολύ σωστά ο Κορδώσης κλουβί θα χρειαστεί για να κλειστεί η πορεία ευθύνης να βγάλουν τα σπασμένα τους γιατί αλλιώς ο Αλέκος Έτσι όπως πάει θα μοιράσει όλο το συνδυασμό στις άλλες παρατάξεις…Σήμερα ήταν η σειρά του προέδρου του Αγιονοριου να πάρει μεταγραφή αφού άκουσε τον επικεφαλής Αλέκο να τον ανακοινώνει στο Χασικιδη… Κάτι σαν τον προεδρα αγαπούλα πουλα ένα πράγμα. Και να μας κοιτά και να ρωτά και να του λέμε ότι δεν ξέρει αυτός. Και νασου από δίπλα και ο Μπιτζιος να παραμιλάει γιατί βλέπει ότι για τους επόμενους 18 μήνες θα ζήσει μεγάλα γλέντια. Ακόμα ψάχνει να βρει τι έγινε με ένα γκρειντερ που θεωρούσε ότι έκανε δουλειές στο Χιλιομοδι αλλά έπεσε τηλέφωνο από Αλέκο και πήγε για άλλες πολιτείες… Γι’αυτό σου λέω…

Και περάσαμε όμορφα…

Υ.Γ Οι αγώνες MMA είναι ένα υπερθέαμα και δεν είναι μαφιόζοι όσοι ασχολούνται με αυτούς. Σοβαρευτείτε.

Υ.Γ2 Το απόσπασμα με το Χρήστο Κορδωση να λέει η πορεία ευθύνης να μπει σε κλουβί…

Leave a Reply