ΕπικαιρότηταΤοπικά

ΙΕΚ Ευρωπροοδος μέρα καριέρας 2018

Μια εντυπωσιακή βραδιά από το ΙΕΚ Τουριστικών επαγγελμάτων όπου παρουσιάστηκε η δουλειά που γίνεται στα διάφορα τμήματα του, οι επιχειρήσεις που έχουν στελεχωθεί από τους αποφοίτους του σε Κορινθία, υπόλοιπη Ελλάδα μέρη όπως Κρήτη, Σαντορίνη κ.α αλλά και στην Κύπρο σε Κορυφαία ξενοδοχεία.

Τελος βραβεύτηκαν χορηγοί που έχουν στηρίξει έμπρακτα τη λειτουργία του ΙΕΚ αλλά και την προσπάθεια του να βγάλει στελέχη που θα δουλέψουν σε υψηλής ποιότητας τουριστικές μοναδες.

3 Comments

  1. Όλο πάρλα, ομιλίες,σεμινάρια και ουσία μηδέν. Καριέρα; ποιά καριέρα και κουραφέξαλα; καριέρα στην Ελλάδα μόνο σερβιτόρου, μπουφετζή, μάγειρα, κομμωτή, φούρναρη και φυσικά πολιτικού! Όποιος επιλέξει να ακολουθήσει επιστήμες, νέες τεχνολογίες, καινοτομία είναι τελειωμένος, καμένο χαρτί.

  2. Άμα κάνατε τον κόπο να δείτε το βίντεο θα καταλαβαίνετε ότι πάτε για βραβείο πιο ακυρου σχολίου ever. Δηλαδή για εσάς οι καινοτόμες τουριστικές υπηρεσίες είναι κακό για τον τόπο μας; Καμία παρλα και κανένα σεμινάριο δε φαίνεται στο βίντεο. Φαίνεται που αποκαταστάθηκαν επαγγελματικά οι απόφοιτοι της σχολής. Σας ευχαριστούμε…

    1. Eσείς πάτε για βραβείο πιο άκυρης απάντησης ever. Αλήθεια, μόνο τουρισμό έχει αυτή η χώρα το 2018; εσείς σε ποιά εποχή ζείτε; δεν έχετε δεί τί άλλο υπάρχει στον κόσμο σε καινοτομία; επίσης, ποιός είπε για σεμινάριο στο βιντεο; το σχόλιο είναι γενικό. Είπαμε, καλώς να υποστηρίζετε κάποιο ΙΕΚ, αλλά έχετε χάσει πλήρως το νόημα. Με όσα γράψατε είναι σίγουρο ότι δεν καταλάβατε τίποτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close