Θάνος Τζήμερος: Καταγγέλλω τον Λούλη!

0

Πολύ καλά έκανε και κατέβηκε το σποτ του Λούλη. Φυσικά και ήταν σεξιστικό και υποτιμητικό – για τους άντρες. Προτείνεις στο πρόσωπο (έβαλα ουδέτερο για να μην να με κατηγορήσουν κι εμένα για ρατσισμό) να βρεθείτε μόνοι σας κι αυτή/ος/ο σου λέει “Πάμε πλατεία”; Και κάθεσαι και το διαπραγματεύεσαι; Αν τώρα που είσαστε στα μέλια προτιμάει πλατεία από το ξεμονάχιασμα, πόσο συχνά θα το κάνετε μετά από 10 χρόνια γάμου, το σκέφτηκες; Και γιατί θέλει να πάτε πλατεία; Γιατί θα είναι όλοι εκεί! Φοβερός λόγος! Για ραντεβού σε πήρε ή για διαδήλωση; Παραδέχεσαι μάλιστα ότι με τη γλυκειά της/του/του φωνή σε κάνει ό,τι θέλει και δεν ντρέπεσαι που μας ξεφτιλίζεις έτσι όλους τους Γονείς 1; Είναι θέμα φωνητικής χροιάς; Τόνοι τεστοστερόνης εξαχνώνονται μπροστά σε μια κυματομορφή; Δηλαδή αν σου έλεγε ναζιάρικα: “αγάπη μου, μιλάει ο Κουτσούμπας στον Ασπρόπυργο, τρελαίνομαι να τον ακούω!” θα πήγαινες; Και τελικά δεν μάθαμε πώς εξελίχθηκε ο διάλογος, αν βγήκατε ραντεβού οι δυο σας και πώς κατέληξε. Φαντάσου πάνω στο κρεσέντο να την/τον/το ρώταγες τι φαντασιώνεται και να σου έλεγε: “να είμαστε στα σκαλάκια στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής και να πίνουμε καφέ στο πλαστικό ποτήρι”. Εκτός αν αυτό το “μόνοι μας;” υπονοούσε τίποτε άλλο και δεν το έπιασες με τη μία.

Υ.Γ. 1 Κι εκεί που λέγαμε ότι φεύγοντας οι Συριζαίοι δεν θα είχαμε με τι να γελάμε, αποδεικνύεται πως η κωμωδία είναι δομικό, διακομματικό στοιχείο της πολιτικής μας. Δεν θα πλήξουμε, σύντροφοι!

Υ.Γ. 2 Καταγγέλλω επίσης για ρατσισμό την ιστορία Αδάμ και Εύας που οδήγησε τον πρώτο Γονέα 1 της ανθρωπότητας στο πιο εξευτελιστικό deal που έγινε ποτέ: Αντάλλαξε κοτζάμ Παράδεισο με ένα μήλο. Να δεις που πάλι η κυματομορφή θα έφταιγε.

Leave a Reply