Τοπικά

Η σκληρή ανακοίνωση της παραίτηση του Παν. Πετρου

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

    Του Παναγιώτη Πέτρου,Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

Σύμφωνα με την παρ.7 του άρθρου 64 του ν. 3852/2010 υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου και παρακαλώ να γίνει δεκτή.

Οι λόγοι της παραίτησής μου εμπεριέχονται στην από 12.11.2018 επιστολή του προς τον κ.Δήμαρχο την οποία επισυνάπτω και στην παρούσα μου.

Λουτράκι, 13.11.2018

Παναγιώτης Πέτρου

Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου

Προς

Τον κ.Γεώργιο Γκιώνη

Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων

Κύριε Δήμαρχε

Η διαχείριση εκ μέρους σας  σπουδαίων ζητημάτων που άπτονται του κοινωνικού και οικονομικού ιδία μέλλοντος του Δήμου και των συνδημοτών μας ,προσκρούει-όπως σας είχε επισημανθεί-στο πατριωτικό μου καθήκον, στην πολιτική μου ηθική και συνείδηση,καθώς και στην πολιτική μου φιλοσοφία.

Αρχές που ουδέποτε παραβίασα.Αρχές που γνωρίζατε.Αρχές που επεδίωκα να με διακρίνουν ως οδηγός καθήκοντος,ευθύνης και χρέους.

Ιδιαίτερα απέναντι των συμπολιτών μας και ειδικότερα,απέναντι των συμπατριωτών μου.

Συμπατριωτών μου πέριξ των οποίων και προσφάτως και μεταξύ άλλων, η απαξιωτική προς εκείνους πολιτική σας,σωρεύει πληθώρα κοινωνικών προβλημάτων αλλά και λήψη απαράδεκτων οικονομικών μέτρων σε βάρος τους.

Υπό το κράτος των προηγουμένων η παραίτησή μου από την Προεδρία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου ,τα μέλη του οποίου θερμά ευχαριστώ,για την μέχρι τούδε συνεργασία μας και παράλληλα η ανεξαρτοποίησή μου ,συνιστά τη μόνη ενδεδειγμένη πολιτικά και ηθικά υποχρέωσή μου.Τόσο έναντι των συμπολιτών μας,όσο και απέναντι των συμπατριωτών μου και της προσωπικής μου ιστορίας.

Λουτράκι,13.11.2018

Παναγιώτης Πέτρου

Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close