Η πρώτη έκδοση του χρήσιμου οδηγού για απευθείας κατέβασμα από το eKorinthos

0

Το eKorinthos συμβάλλοντας στην προσπάθεια για αξιοποίηση των νέων (όχι πια τόσο νέων) τεχνολογιών και διάφορων διαδικτυακών εργαλείων, σάς δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας με απευθείας κατέβασμα την πρώτη έκδοση ενός συνοπτικού οδηγού που έφτιαξε ο συμπολίτης μας Βασίλης Μπαλάφας.

Όπως μας είπε στην εκπομπή μας σήμερα το πρωί, ήδη ετοιμάζεται η δεύτερη έκδοση στη δημιουργία της οποίας συμμετέχουν και άλλοι συμπολίτες μας έτσι ώστε να είναι πιο εμπλουτισμένη και να περιλαμβάνει και οδηγίες σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Ο οδηγός αναρτήθηκε πρώτη φορά στο Scribd αλλά επειδή αρκετοί είχαν θεματάκια με την πρόσβαση στην πλατφόρμα, ζητήσαμε και μας παραχωρήθηκε το πηγαίο pdf για να μπορείτε να το κατεβάσετε και από εδώ αυτούσιο.

Για να τον κατεβάσετε, κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και πατάτε “Αποθήκευση ως” για να το αποθηκεύσετε όπου θέλετε στον υπολογιστή σας ή κατεβαίνει αυτόματα στον προεπιλεγμένο φάκελο των Λήψεων από τον browser σας.

WTD_COVID19_FIGHT_FROM_HOME_VBALAFAS_v1

Απάντηση