Αν κάτι ήταν προβληματικό στη ΝΔ ήταν η οργάνωση στην επαρχία.

Έρχονταν οι επίσημοι καλεσμένοι της ΝΟΔΕ ή της ΔΗΜΤΟ και κάθε φορά ο καθένας έπαιζε το προσωπικό του παιχνίδι, κουβαλούσε τον εκαστοτε καλεσμένο να γνωρίσει το ή την εκλεκτό του ο κάθε παράγοντας.

Αυτο πλέον έχει δείξει πως έχει αλλάξει. Ο Χρήστος Κορδώσης έχει σφίξει τα λουριά και πλέον δε χάνεται πολύτιμος χρόνος με το προσωπικό παιχνίδι του καθενός αλλά αντιθέτως γίνεται δουλειά.

Και όταν λέμε δουλειά πάρτε σαν παράδειγμα την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιάτο.

Ο πρώτος που τον υποδέχεται είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ κ. Γκιούλης και επιτόπου αρχίζουν οι επαφές με τα στελέχη που τα συστήνει έναν προς έναν ο Χρήστος Κορδώσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Επειτα ακολουθεί ουσιαστική συζήτηση με το δήμαρχο για τα προβλήματα της περιοχής.

Τα ίδια και στο Μελίσσι. Εκεί που το παιχνίδι το έκανε ο δήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος. Κανένας χώρος για νταραβεριτζήδες.

Βέβαια σε αυτό βοηθά και ο χαρακτήρας του Κυριάκου που θέλει να δώσει έμφαση στην κοινωνία και να μην πιάνει κουβέντα με την τοπική παραγονταρία.

Δείτε και τη συνάντηση με τον επιχειρηματία που έπαθε την καταστροφή. Πολύ σωστός προγραμματισμός ώστε ο πρόεδρος της ΝΔ να έχει άποψη για τις ζημιές στην περιοχή.

Εμείς ακολουθήσαμε μέχρι το Ξυλόκαστρο. Και εκεί άψογος προγραμματισμός. Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ εκαναν την επαφή λίγων δευτερολέπτων ώστε κανένας να μη φύγει χωρίς να έχει ανταλλάξει 2 κουβέντες με τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και να μη χάνεται χρόνος και να κουράζονται οι υπόλοιποι.

Αν μη τι άλλο αυτά πιστώνονται στα θετικά της νέας ΝΟΔΕ με πρόεδρο το Χρήστο Κορδώση και δε θυμίζει σε τίποτα αυτά που βλέπαμε πριν τις εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here