Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε για Καναδά κι άφησε τον Χάρι να αντιμετωπίσει τα… «σπασμένα» του Megxit

0

Υπό το σοκ του «Megxit» βρίσκεται ακόμα το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την προχθεσινή ανακοίνωση «βόμβα» του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ότι σκοπεύουν να αποσυρθούν από τα υψηλά κλιμάκια της βασιλικής οικογένειας, αναζητώντας ένα μεγαλύτερο βαθμό ανεξαρτησίας. Η νέα κρίση στη βασιλική οικογένεια έχει προκαλέσει παροξυσμό στα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, με τα μεγαλύτερα site να καλύπτουν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό και να προσπαθούν να προβλέψουν το επόμενο βήμα των «ταραχοποιών» Μέγκαν και Χάρι, αλλά και της «δυσαρεστημένης» βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η Δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησε εχθές για τον Καναδά, αφήνοντας τον πρίγκιπα Χάρι να αντιμετωπίσει μόνος του στη Βρετανία τις επιπτώσεις από την ανακοίνωση «βόμβα». Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν γύρισε στη Βόρεια Αμερική, όπου είχε αφήσει το οκτώ μηνών μωράκι της, τον Άρτσι, μαζί με την νταντά του, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα ξαναπατήσει το πόδι της στην πατρίδα του συζύγου της.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας αναφέρουν ότι η Μέγκαν «δεν σκόπευε» έτσι κι αλλιώς να παραμείνει για καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε την περασμένη Δευτέρα μετά από διακοπές επτά εβδομάδων στο Βανκούβερ. Συνολικά έμεινε στη χώρα του συζύγου της για μόλις τρεις ημέρες, διάστημα πάντως αρκετό για να προκαλέσει μαζί με τον Χάρι τον… κακό χαμό, εξαιτίας της απόφασής τους.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δούκας του Κέιμπριτζ ζήτησαν να βρεθεί μια «εφικτή» λύση για το Megxit μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο ανταποκριτής του BBC στο παλάτι μεταδίδει ότι η βασιλική οικογένεια αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν και ότι διεξάγονται συζητήσεις για το μέλλον των Σάσεξ, αν και ακόμα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

πηγη

Απάντηση