Η Λευκορωσία μάς δίνει 4 φορές παραπάνω κέρδος!

0

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και του ποδοσφαίρου!!

Μεγάλο Σάββατο σήμερα, ολοκληρώνεται σιγά σιγά και αυτό Πάσχα, το διαφορετικό και ιδιαίτερο Πάσχα και εμείς εδώ, στον αγώνα, για να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε κάποια τελευταία χρήματα για το πασχαλινό μας τραπέζι. Η αλήθεια είναι ότι τόσο σήμερα όσο και αύριο, Κυριακή του Πάσχα θα έχουμε πολλές επιλογές, και οι πολλές είναι 5-6 παιχνίδια. Άλλωστε, με δεδομένο ότι παίζουν οι Λευκορώσοι ποδόσφαιρο, το Τατζικιστάν, ξεκινά το Τουρκμενιστάν και συνεχίζει η Ταϊβάν με τη δεύτερη αγωνιστική, αντιλαμβάνεται κάποιος το πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν παιχνίδια και καθημερινά και τα σαββατοκύριακα. Μεσοβδόμαδα οι Λευκορώσοι έπαιξαν ποδόσφαιρο τόσο οι ρεζέρβες τους όσο και η β΄και α΄εθνική τους και έτσι έδωσαν επιλογή. Εμείς σήμερα θα κινηθούμε στα γνωστά λημέρια μας, αυτά της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας και έχουμε φυλάξει δύο επιλογές απορρίπτοντας προσωρινά το Τατζικιστάν. Στις τρεις αυτές επιλογές, όπως θα δείτε, έχουμε στόχευση σε γκολ, σε σημεία και μια μίξη αυτών. Θα εξηγήσουμε το σκεπτικό τόσο στην ανάλυση όσο θα φανεί και στις προτάσεις μας. Πάμε να δούμε τι επιλογές έχουμε διαλέξει:

Ρουχ Μπρεστ-Μινσκ (16:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Ρουχ Μπρεστ, μιας ακόμα ομάδα του Μπρεστ με τά τη Δυναμό, η οποία υποδέχεται την Μινσκ. Η Ρουχ Μπρεστ το παλεύει όσο μπορεί, στέκεται καλά προς το παρόν και έχει, αν μη τι άλλο, αξιοπρέπεια. Ανέβηκε μόλις πέρσι από την Περσίγια Λίγκα, τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας και αντεπεξέρχεται όσο μπορεί. Έχει 4 βαθμούς σε 4 αγώνες, είναι τρεις θέσεις πριν το τέλος αλλά η πρωτοπόρος Σλατσκ αυτήν την στιγμή έχει 10 βαθμούς. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά και καλύπτεται άνετα. Η Ρουχ στηρίχθηκε στη Δυναμό Μπρεστ για να φτιάξει το ρόστερ της και δεν φαίνεται να της έκανε καλό ο σχεδιασμός αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Δίνει μόλις το δεύτερο παιχνίδι της εντός έδρας, την 5η αγωνιστική και έχει μία ήττα εντός, μια ισοπαλία εκτός και μία ήττα εκτός. Τα γκολ που έχει πετύχει ως τώρα είναι μόλις ένα. Καλή η άμυνα, αλλά αν δεν σκοράρει… Η Μινσκ είναι μια ομάδα ακριβώς αντίθετη από την Ρουχ. Είναι επιθετική, είναι κακή αμυντικά, αλλά παίζει με πάθος και αφέλεια. Έχει δεχθεί γκολ από όλες τις αντιπάλους της ως τώρα. Ένα γκολ μπορεί να βρει, αλλά λόγω κρισιμότητα του αγώνα μπορεί και να δεχθεί ένα. Πάμε στα γκολ. GG στο 2.02 (bet365).

Βίτεμπσκ-Δυναμό Μπρεστ (18:00):

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Βίτεμπσκ και της Δυναμό Μπρεστ. Η Βίτεμπσκ είναι φερέλπιδα ομάδα, λίγοι θα περίμεναν να είναι τόσο καλή φέτος, ιδίως μετά την παραλίγο καταστροφική της περσινή σεζόν. Είναι 5η σε ισοβαθμία με 7 βαθμούς και συντελεστή 3-3 σε 5 αγώνες. Ισορροπημένη και σκληρή ομάδα με τσαγανό. Επικίνδυνη και δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς. Το κάνουν οι μπουκ με τέτοιες αποδόσεις και σε αυτό θα βασιστούμε. Η Δυναμό είναι περσινή πρωταθλήτρια αλλά ακόμα δεν δικαιολόγησε τον τίτλο της. Ισόβαθμη με την Βιτέμπσκ μέτρια εκτός έδρας αλλά πιο επιθετική. Αναμένω γκολ εκατέρωθεν αλλά θα στηρίξω την τολμηρή Βίτεμπσκ. 1ΧΔ στο 2.15 (bet365). Καλή τύχη!!

Leave a Reply