Η Κορινθία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

0

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 η γιορτή της μουσικής θα ακουστεί ΔΥΝΑΤΑ σε πείσμα των δύσκολων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Με αισιοδοξία, θετική ενέργεια και ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες για την δημόσια υγεία φέτος θα διοργανωθούν συμβολικές συναυλίες, κινητές εκδηλώσεις, ζωντανές αναμεταδώσεις και happenings -σε κήπους, πάρκα, αυλές, ταράτσες, πλατείες, νησιά, βουνά και ποτάμια όλης της χώρας.

Παράλληλα θα διοργανωθεί ένας ζωντανός μουσικός μαραθώνιος που θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε όλη την υφήλιο και στον οποίο θα συμμετέχουν για πρώτη φορά φέτος περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, χάρη στη συντονισμένη πρωτοβουλία των διοργανωτών του Ευρωπαϊκού Δικτύου και της Ελλάδας, θα συνεργαστούν!

Οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές έως και την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, δείχνουν ότι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 ο μουσικός μαραθώνιος θα περιλαμβάνει ρεμπέτικα από τη Σύρο, παραδοσιακές μελωδίες από την κοιλάδα του Αχελώου, ενώ από την συναυλία εγχόρδων στην Κόρινθο και τη Νίσυρο, θα μεταφερθούμε σε pop μελωδίες από το Μάντσεστερ, funk ήχους από το Βόσπορο και ηλεκτρονικούς ρυθμούς από το Βερολίνο.

Παρά τα άπειρα εμπόδια που συνάντησε η διοργάνωση τελικά οι Ευρωπαικές πόλεις που θα συμμετάσχουν στον 4ωρο Live -streamed μαραθώνιο είναι οι εξής:Αθήνα, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Κρακοβία, Κωνσταντινούπολη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Λιουμπλι , η Πράγα και τα Σκόπια.

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τα ψηφιακά κανάλια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και όλοι θα μπορούν να απολαύσουν αυτό το μοναδικό μουσικό θέαμα από όπου κι αν βρίσκονται … από το κινητό στη θάλασσα , το laptop στη βεράντα μέχρι και την τηλεόραση του σπιτιού μέσω Youtube.

Vimeo: https://vimeo.com/430700028

EMD Greece FB page: https://www.facebook.com/EuropeanMusicDay.Gr/

EMD Greece YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCnGRCipYiEHTH8br_jD8FJg

EMDA FB page: https://www.facebook.com/EuropeanMusicDayAssociation/

EMD Twitter: https://twitter.com/EMD_Greece

Απάντηση