Ζαχαρόπουλος: Ο Σταματοπουλος  δεν σέβεται τους εκπροσώπους των πολιτών. 

0

-Τις ημέρες αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σικυωνίων Ευάγγελου Χουσελά, για απαράδεκτες, προσβλητικές και εξυβριστικές συμπεριφορές του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλου σε βάρος του.

-Όπως καταγγέλλει ο κ.Χουσελάς οι πρωτοφανείς αυτές ενέργειες του Σταματόπουλου έγιναν στο Δημαρχείο κατά την επίσκεψή του για εκτέλεση των καθηκόντων του, σε ώρα κανονικής λειτουργίας του Δήμου και παρουσία των Δημοτικών υπαλλήλων και επισκεπτών.

-Σε επικοινωνία μου με τον κ. Χουσελά μου επιβεβαίωσε τα όσα καταγγέλλει σε βάρος του Σ.Σ. στα μέσα επικοινωνίας, έντυπα και ηλεκτρονικά.

-Κατ αρχή δηλώνω την συμπαράστασή μου στον Δ.Σ κ. Χουσελά και θεωρώ απαράδεκτες, προσβλητικές και εξυβριστικές τις συμπεριφορές, τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος μου και σε βάρος μου επικεφαλής του Συνδυασμού «Συνδημότες» του εκπροσώπου των πολιτών επικεφαλής της Δημοτικής αρχής Σταματόπουλου.

-Προσωπικά δεν με εξέπληξε η συμπεριφορά του Σ. Σταματόπουλου, ο οποίος διαχρονικά δεν σέβεται τους εκπροσώπους των πολιτών.

-Ως επικεφαλής όμως της Δημοτικής αρχής ο Σ. Σταματόπουλος, με τις ενέργειές του αυτές προσβάλει και υποτιμά τους εκπροσώπους των πολιτών Δ.Σ. και κατ επέκταση τους πολίτες του Δήμου Σικυωνίων που τον τίμησαν με τη ψήφο τους.

-Εν κατακλείδι :

-Oόσον αφορά τον Σταματόπουλο τον παραδίδω στην κρίση όλων των Δημοτικών Συμβούλων-εκπροσώπων των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων- καθώς και όλων των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων.

-Επίσης, ως απάντηση σ αυτές τις απαράδεκτες, προσβλητικές και υβριστικές του συμπεριφορές θα λογοδοτήσει στις αρμόδιες Διοικητικές και Δικαστικές αρχές μιας και η αυτοδικία δεν ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου.

-Για τια απαράδεκτες αυτές ενέργειες και πράξεις του, θα του απαντήσω με μία εύστοχη λαϊκή παροιμία: «κατά το νιο και τ άρματα».

Νίκος Ζαχαρόπουλος

Απάντηση