Τοπικά

Επειδή η δημοτική αρχή ξεχνά εμείς απλά βοηθούμε τη μνήμη για τις αναθέσεις…(μέρος 2)

Ο δήμαρχος Κορίνθου κ.Αλέξανδρος Πνευματικός, θυμάται πολύ καλά τις αναθέσεις άλλων δημάρχων το 1998 αλλά δεν θυμάται τις δικές του και μάλιστα πρόσφατες. Πριν λίγες ημέρες τον ρωτήσαμε αν έχει κάνει και ο ίδιος αναθέσεις αλλά μας δήλωσε ότι δεν θυμόταν. Το eKorinthos, παρουσίασε τις πρώτες αναθέσεις 100.000 ευρώ και μάλιστα σε μία ημέρα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έτυχε λόγω των ημερών να γίνει, λίγες μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος και λίγους μόλις μήνες πριν τις εκλογές είχαμε τη βιασύνη να καθαρίσουμε τα ρέματα.

Και ξάφνου ήρθε η απόφαση ενός δικαστηρίου μετά από πολλά χρόνια καταπέλτης κατά του Δημήτρη Τζαναβάρα και ενος επιχειρηματία υπέρ του Χαράλαμπου Κασίμη. Τι αφορούσε αυτή η απόφαση; Τις καταγγελίες του Χαράλαμπου Κασίμη για απευθείας αναθέσεις σε εταιρία κετερινγκ για πολλά συνεχόμενα χρόνια(απο το 2007 ως και το 2010) με ποσά που ξεπερνούσαν τα 200000 ευρώ. Τότε ο Μπάμπης Κασίμης είχε βαπτιστεί εχθρός της πόλης και ειχε δεκτεί τα πυρά του φιλικού προς το περιβάλλον του Δημάρχου Τύπου. Τότε και ο Τάκης Λούμπας χτυπούσε αλύπητα τη δημοτική αρχή για αυτές τις τακτικές.

Και επειδή μπορεί να αναρωτηθεί ο δήμαρχος ποιος μας δίνει τα στοιχεία ας του παρουσιάσουμε την απόφαση του Πρωτοδικίου Κορίνθου.

Εχουμε σβήσει το όνομα της επιχείρησης γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις χορεύουν όπως βαρά τα νταούλια αυτός που κάνει το διαγωνισμό για προμήθεια.

Το eKorinthos, είναι το μόνο Κορινθιακό μέσο που άνοιξε αυτό το θέμα γιατί έχουμε μνήμη και σταθερή άποψη για το σεβασμό με τον οποίο η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αξιοποιεί τα χρήματα των πολιτών…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close