Στο κοινό του Δήμου Σικυωνιων μετά τη συμπλήρωση της περιοδείας του στα καταστήματα απευθύνεται και επίσημα σαν υποψήφιος δήμαρχος ο Μάρκος Λεγγας.

Με μια ανοικτή εκδήλωση όπου θα έχουν οι δημότες τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν από κοντά και να ακούσουν τις θέσεις του για την περιοχή αλλά και να συζητήσουν μαζί του στο Κέντρο Μαλλιού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είναι ένας απλός λόγος αφού ήδη ο υποψήφιος δήμαρχος έχει δώσει το ξεχωριστό του στίγμα επιδιώκοντας την ενεργοποίηση των πολιτών στα κοινά.

Στόχος του συνδυασμού είναι μια σύγχρονη προσέγγιση  με σεβασμό προς τους δημότες. Έμφαση θα δοθεί στο διάλογο με τους πολίτες κάτι που προσπάθησε να περάσει και στα άτομα με τα οποία συναντήθηκε στην περιοδεία του σε όλο το δήμο αλλά και στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Αν κρίνουμε από το στίγμα που έχει δώσει ως ώρας αναμένεται να έχει και εκπλήξεις για αυτούς που θα δώσουν το παρών.

Η επίσημη ανακοινωση:

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στις 17.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Αφοί Μάλλιου  (3ο χλμ. επαρχιακής οδού Κιάτου-Στυμφαλίας), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης Αρχών, Αξιών, Θέσεων και Δεσμεύσεων, με κεντρικό ομιλητή τον υπ. Δήμαρχο Σικυωνίων Μάρκο Λέγγα. Στην ίδια εκδήλωση θα ανακοινωθούν το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here