Επίθεση με βιτριόλι: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τα πρώτα λόγια της 34χρονης – «Ούρλιαζε, τα ρούχα άφριζαν» λέει μάρτυρας

0

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 34χρoνη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, έξω από την εργασία της. H δράστης, μια γυναίκα με μάσκα, καταζητείται.

Στον στενό προσωπικό και φιλικό κύκλο της 34χρονηςψάχνουν οι αστυνομικοί τη δράστη της άγριας επίθεσης σε βάρος της με βιτριόλι, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, έξω από την εργασία της. Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και δηλώνει πως δεν γνωρίζει τη μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Η 34χρονη μιλώντας για λίγο μέσα από την εντατική όπου οδηγήθηκε, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας που ερευνούν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, είπε πως «όλα έγιναν γρήγορα. Μια γυναίκα που φορούσε μαύρα, είχε κρυφτεί στα σκαλάκια δίπλα στο ασανσέρ και τη στιγμή που πήγα να μπω μέσα μου επιτέθηκε και μου έριξε στο πρόσωπο ένα ροζ υγρό. Δεν ξέρω ποια είναι».

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της 34χρονης δήλωσε συγκλονισμένος και τόνισε ότι η κόρη του δεν έχει προηγούμενο με κανέναν. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι βρίσκεται «σε άθλια κατάσταση», ενώ σημείωσε ότι ενημερώθηκε από την δουλειά της κόρης του. «Από τη δουλειά της μας πήραν τηλέφωνο ότι είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, τώρα τι άλλο είναι δε ξέρουμε τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν είχε καμία κόντρα, κανένα πρόβλημα, τώρα τι σόι άνθρωπος ήταν αυτός και γιατί το έκανε άγνωστο. Ας τα βρει η αστυνομία. Δεν είχε τίποτα προηγούμενο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά χθες το βράδυ από τα γραφεία της Ασφάλειας πέρασαν και έδωσαν κατάθεση ο πρώην και ο νυν φίλος της 34χρονης, καθώς και φίλοι και φίλες της. Οι πρώτοι που έδωσαν κατάθεση δεν προσέφεραν πολλά στην αστυνομική έρευνα, με τους αστυνομικούς να ελπίζουν ότι ίσως οι φίλοι της, συνδράμουν στην αποκάλυψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα δεν φαίνεται να είχε προβλήματα επαγγελματικά και οικονομικά που να δικαιολογούν μια τέτοια επίθεση ή να δεχόταν απειλές.

«Έβλεπες το ρούχο να αφρίζει να κάνει τρύπες»

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί μίλησε στον ΣΚΑΪ ένας μάρτυρας που εργάζεται σε κουρείο στη γειτονιά και περιέγραψε όσα είδε χθες το πρωί.

«Η κοπέλα ούρλιαζε. Έτρεξα κοντά της. Είδα ροζ υγρό στο πρόσωπο, νόμιζα ότι ήταν αίματα», είπε. Όπως περιέγραψε ο μάρτυρας η κοπέλα από μόνη της έτρεξε και πήγε στο φαρμακείο. Ζήτησε νερό και από μόνη της πήγε δίπλα σε νιπτήρα. Το υγρό έλιωνε τα ρούχα της. «Κατευθείαν κατάλαβα τι έγινε. Έβλεπες το ρούχο να αφρίζει να κάνει τρύπες».

Στη συνέχεια, εξηγώντας πώς συνέβη το περιστατικό, ο μάρτυρας είπε: «Η κοπέλα όταν είπαμε καλημέρα προχώρησε προς τη δουλειά της. Σε 40 με 50 δευτερόλεπτα γύρισε τρέχοντας και φωνάζοντας. Με το που μπήκε μέσα στο φαρμακείο πήγα να τη βοηθήσω. Δεν ήθελε να μπλέξει κανένας ήθελαν να περιμένουν για ασθενοφόρο. Μου είπαν είναι μια κυρία με μάσκα στο πρόσωπο και μαύρο παντελόνι». Τότε ο μάρτυρας, όπως ανέφερε, έτρεξε αριστερά από το γραφείο που εργαζόταν η κοπέλα αλλά είδε τρεις κυρίες που έμοιαζαν στην περιγραφή. «Είπα σε γυναίκες να της βγάλουν τα ρούχα και έφερα μπέρτα από το κουρείο να την τυλίξουν», είπε τονίζοντας ότι η κοπέλα ήταν σε κατάσταση σοκ, απεγνωσμένα ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια. Ήταν μια κοπέλα πάντα χαμογελαστή είπε, τέλος, ο μάρτυρας.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα

Από την πρώτη στιγμή οι αναλυτές της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας με τη μάσκα που επιτέθηκε στην 34χρονη, ρίχοντας βιτριόλι στο πρόσωπό της.

Σε πρώτη φάση, αναζητούν μέσα από κάμερες το δρομολόγιο της. Αν χρησιμοποίησε αυτοκίνητο, ταξί, μηχανάκι ή αν έφυγε με τα πόδια από το σημείο της φρικτής επίθεσης στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα όπου εργάζεται η 34χρονη.

Πάντως, οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο πως η μυστηριώδης γυναίκα, παρακολουθούσε ημέρες τον στόχο της πριν προχωρήσει στη φρικαλέα φάση του σχεδίου της.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση

Σε βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.

Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της. Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε. Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 34χρονη είχε λάβει μέρος σε τηλεπαιχνίδι

Καθώς έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του θύματος, έγινε γνωστό ότι είχε λάβει μέρος σε παλαιότερη εκπομπή του τηλεπαιχνιδιού Deal.

Η 34χρονη από το Λουτρό Αμφιλοχίας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, είχε λάβει μέρος τον Γενάρη του 2019 (τότε προβλήθηκε το επεισόδιο) στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal.

Τότε, η άτυχη γυναίκα δήλωνε πως έχει εργαστεί στον τομέα των λογιστικών εταιρειών τροφίμων και ότι αγαπάει τον χορό.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο, είχε δηλώσει στο τηλεπαιχνίδι κάτοικος Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα από το μικρό χωριό Λουτρό, έξω από την Αμφιλοχία, που πιθανότατα είναι και ο τόπος καταγωγής της.

Leave a Reply