Επέστρεψε η βλακεία με τη χρήση προσωπικών δεδομένων και το Facebook πλημμύρισε από το ποστ

0

Με εξαιρετικο τρόπο ο φίλος Παναγιωτης καυτηριάζει τη μόδα των τελευταίων ημερων για το ποστ που σταματά το Facebook από το να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μας για να κερδίζει λεφτά…

Το χειρότερο είναι ότι είδαμε και εκλεγμένους να το ποσταρουν λέγοντας ότι το κάνουν για καλό και για κακό ή γιατί δε χάνουν και τίποτα.

Και βέβαια χάνεις όταν αποδεικνύεις ότι είσαι πρόβατο αλλά δε θα το σχολιάσουμε τώρα…

Το ποστ του Παναγιώτη:

Εξώδικη e-Δήλωση – e-Προειδοποίηση

Ενώπιον κάθε δημόσιου ή ιδιωτικού οργανισμού αυτής της γης αλλά και εξωγήινους οργανισμούς απροσδιόριστων νομικών μορφών, δηλώνω ρητά και έχοντας σώας τας φρένας ότι δεν διάβασα τους όρους χρήσης του facebook όταν άνοιξα λογαριασμό και ας πάτησα «συμφωνώ». Επίσης, δεν διάβασα τους τροποποιημένους, κάθε εξάμηνο, όρους και ξαναπάτησα «συμφωνώ». Τέλος, εκδηλώνω την έντονη διαφωνία και διαμαρτυρία μου με αυτό που μόλις έμαθα, ότι δηλαδή το facebook είναι μία ιδιωτική εταιρία με σκοπό το κέρδος και ζητώ να με κάνουν να ξαναπιστέψω ότι είναι κοινό τοις πάσι αγαθό, όπως η θάλασσα και ο αέρας.
Ούτως ειπείν, αιτούμαι να μη χρησιμοποιήσετε τις ημίγυμνες φωτογραφίες μου εναντίον μου, τις οποίες ποστάρω όποτε ψάχνω για γκόμενο ή γκόμενους, να μην βλέπετε πονηρά τις δεκάδες φωτογραφίες των γκομενών μου, για τις οποίες καμαρώνω σαν γύφτικο σκεπάρνι, να σταματήσετε να διαβάζετε όσα σαλιαρίσματα, επαναστατικά σχόλια, σούπερ αναλύσεις κλπ. κάνω καθημερινά, να σταματήσετε να κατασκευάζετε προφίλ χρήστη με βάση τα δεκάδες like που έχω κάνει σε σελίδες, προϊόντα, τραγούδια, κλπ. και γενικώς και αορίστως επιτρέψτε μου να συνεχίσω τον δρόμο μου για την Χώρα του Οζ, τη Χώρα των Θαυμάτων, τη Χώρα της ακολασίας και τη γη της επαγγελίας.
Για όσους δεν με πάρουν στα σοβαρά θα αναγκαστώ να επικαλεστώ: την Lex Justinian, τη Jus novit Curia, τον Κώδικα Da Vinci, τον Κώδικα Δημοσίων Έργων, το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, το Δίκαιο του Διαστήματος, το Νόμο 4000, τον Νόμο του εργάτη, το Νόμο του Ισχυρού, το Νόμο της Ζούγκλας, το Νόμο του Merfi, τον τέταρτο κύκλο της σειράς Law & Order, το Δίκαιο του Naskiturus και τον Κώδικα Τιμής της οικογένειας Κορλεόνε.

Απάντηση