Επικαιρότητα

Εντονες αντιδράσεις των ιδιοκτητών ταξί

 

Την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών ταξί πυροδότησε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την απελευθέρωση του κλάδου των ταξί, το οποίο παρουσιάστηκε την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι άδειες ταξί θα δίνονται από το Δημόσιο, έναντι παραβόλου, θα μπορούν να ανανεώνονται κάθε τρία χρόνια, αλλά δεν θα μπορούν να μεταβιβάζονται.

«Οδηγούμαστε όλοι στην ανεργία», δήλωσε μιλώντας στη ΝΕΤ ο γραμματέας του ΣΑΤΑ, Κωνσταντίνος Δήμος, σημειώνοντας πως από την ημέρα που σταμάτησε η απεργία του κλάδου δεν υπήρξε καμία επαφή με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αλλά και καμία ενημέρωση για τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

Ο κ. Δήμος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι οι επαγγελματίες του κλάδου δεν είναι αντίθετοι στην εξυγίανση αλλά στην ισοπέδωση και την καταστροφή.

Για «τερατούργημα» έκανε λόγο ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Πάτρας, Παναγιώτης Σκέντζος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Σκάι. «Ο κ. Ραγκούσης άνοιξε τις πύλες της κολάσεως και μας έριξε όλους μέσα…Μας καταστρέφει μια κι έξω», τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close