Εγγραφές στο ΜέΡΑ 25 ενοψει συνεδρίου

0

Το ΜέΡΑ 25 οργανώνεται ενόψει του πρώτου ιδρυτικού του συνεδρίου που θα διεξαχθεί την Άνοιξη του 2021. Για να οργανωθεί καλύτερα το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο και για να λειτουργήσει πιο οργανωμένα μέχρι τότε το ΜέΡΑ25 προχωράει στην εκλογή της προσωρινής Κεντρικής Επιτροπής που θα οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις διαδικασίες αυτές.
Καλούμε επομένως όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ανατροπή της χρεοδουλοπαροικίας της χώρας μας να εγγραφούν μέχρι τις 12/9 στο ΜέΡΑ25 έτσι ώστε να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή της προσωρινής Κεντρικής Επιτροπής και αν θέλουν να είναι και οι ίδιοι υποψήφιοι! Όλοι οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την υποψηφιότητα τους σε τηλεδιασκέψεις που θα ανακοινωθούν για κάθε νομό. Η ψηφοφορία για την εκλογή της προσωρινής Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει από τις 19 έως τις 23/9 και η πρώτη πανηγυρική της συνεδρίαση στις 26 και 27/9 οπότε θα εκλεγεί ο συντονιστής της ΚΕ, η Πολιτική Γραμματεία, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης Καταστατικού και Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.
Σας καλούμε να εγγραφείτε στο ΜέΡΑ 25 για να δώσουμε μαζί τον αγώνα της ανατροπής και της αλλαγής της χώρας μας! Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα τουΜέΡΑ25 (https://i.mera25.gr/el/users/sign_up?org=mera25&fbclid=IwAR3zwta5RuYRVsuUSbyCIKEGpQmggOkUZ2mFIM3BBOTaem-5Gkp_6f0Fc7Q). Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με την Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή (ΠΣΕ) του Ν. Κορινθίας, για να γνωριστούμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε είτε για την εγγραφή σας είτε για όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε.
Email: korinthos@mera25.gr
Facebook: https://www.facebook.com/mera25korinthia/
Τηλέφωνα: 6974818740, 6942625135

Leave a Reply