Επικαιρότητα

Διώχνει τους μάνατζερ η FIFA

 

Υπάρχουν πολλά χρήματα που δαπανώνται άσκοπα.
Το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό σύστημα για την πραγματοποίηση μεταγραφών σκέφτεται η FIFA, θέλοντας να μειώσει σε μεγάλο βαθμό τη δράση των μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Το συγκεκριμένο σύστημα θα δίνει όλα εκείνα τα στοιχεία (π.χ.: ποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι, ιστορικά στοιχεία, κόστος μεταγραφής κλπ) που θα ήθελαν οι σύλλογοι ή οι παίκτες για την διενέργεια μεταγραφών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αν τελικά υλοποιηθεί το πλάνο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, τότε θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι μάνατζερ που ασχολούνται με τις μεταγραφές και προσπαθούν να προωθήσουν τους πελάτες τους. Ως εκ τούτου, οι ατζέντηδες θα χάσουν τεράστια ποσά από τις προμήθειες των μεταγραφών που κάνουν οι παίκτες τους, αφού η FIFA θέλει να κάνει πιο οικονομικές τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών.
«Υπάρχει πολλή πίεση προς τους παίκτες», τόνισε ο νομικός σύμβουλος της FIFA, Μάρκο Βίλιτζερ, και πρόσθεσε: «Επιπλέον υπάρχουν πολλά χρήματα που δαπανώνται άσκοπα με το υπάρχον σύστημα. Το νέο σύστημα που σκεφτόμαστε δεν είναι μηχανή χρήματος. Δεν θα είναι για να φτιάχνει χρήμα. Είναι ένα βοηθητικό εργαλείο». 
Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close