Δείτε ζωντανα τη συνεντευξη τύπου απολογισμού των πρώτων 100 ημερών του δημαρχου Κορινθιων Βας. Νανόπουλου

0

Ζωντανά από το δημαρχείο Κορινθου.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων κάνοντας έναν απολογισμό έργου μεταξύ άλλων ανέφερε …
Η σύμβαση για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου που υπεγράφη απο την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν θα υλοποιηθεί.
Ωστόσο οι πολίτες θα ωφεληθούν καθώς απο χορηγίες θα καλυφθούν οι ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου και μάλιστα όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νανόπουλος θα δοθούν τα διπλάσια απο την προηγούμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά το εργοστάσιο απορριμμάτων ανέφερε ότι έγινε χωρίς οικονομοτεχνική μελέτη χωρίς πόρους από την Ε.Ε. παρ όλα αυτά θα το προχωρήσουμε το έργο. Οι κάτοικοι πέτυχαν στο ΣτΕ να ακυρωθεί το σχέδιο πόλης στην περιοχή και να έχουν πρόβλημα αρκετές επιχειρήσεις στην περιοχή. Κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα. Θέλουμε να το προχωρήσουμε το έργο και να το ολοκληρώσουμε με την ίδια σύμβαση. Προχειρότητα καταλόγισε στον κ. Πνευματικό καθώς δεν είχε τις σωστές αδειοδοτήσεις και στρατηγική μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Δεν είχε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μύθος τα περί ταμείου στον Δήμο τα όσα αναφέρει ο κ. Πνευματικός δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Νανόπουλος Πράγματι στο ταμείο υπάρχουν 28 εκ. μισή αλήθεια. Η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι οι υποχρεώσεις είναι 22 εκ. και όταν πληρωθούν μας δείνουν υπόλοιπο 6 εκ. και υπάρχουν και δικαστήρια που θα κληθεί ο Δήμος να πληρώσει. Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές που δεν έχουν πληρωθεί από τον Δήμο για πολλά χρόνια και αυτό πλασματικά αυξάνει το ταμείο

Leave a Reply