Δήμος Σικυωνίων: Από τα σαλόνια στα αλώνια

0

-Ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων εδώ και μια [10] ετία πέρασε από τα σαλόνια στα αλώνια. [πολιτικά –θεσμικά -οικονομικά –κοινωνικά- αθλητικά-περιβαλλοντικά κ.λ.π.]

-Δυστυχώς για τον τόπο μας ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και η παρέα του, το κόσμημα της Δυτικής Κορινθίας τον κατάντησαν από «διαμάντι» σε «τενεκέ».

-Πολιτική σαπίλα και αθλιότητα, σε όλη της την έκταση, βρομάει ο τόπος μας.

-Ένας προαναγγελθείς γάμος, ξεκίνησε με συνοικέσιο προεκλογικά, συνεχίστηκε με αρραβώνα μετεκλογικά και κατέληξε σε γάμο πρόσφατα, με την ανάθεση Αντιδημαρχίας, με αντιμισθία, στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας του Συνδυασμού «Ανανεωτική Δημιουργική Σικυωνία» !!!!.

-Αντιδημαρχία συν την αντιμισθία. Πολλά, αλλά και πολύ φτηνά για τον ίδιο, τα αργύρια της προδοσίας των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων και των συνεργατών του.

-Πρόκειται για εξόφληση και άλλων πολιτικών γραμματίων [ακόμα δεν τέλειωσαν τα παλιά] προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, για να αποτελειώσει ολοκληρωτικά ότι έχει μείνει όρθιο σ αυτόν τν ιστορικό τόπο με το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και τα τόσα προτερήματα και πλεονεκτήματα που έχει, σε όλα τα επίπεδα.

-Και όλα αυτά σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου Σικυωνίων και των πολιτών που πληρώνουν από το υστέρημά τους την ανικανότητα και ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής, του επικεφαλής και της παρέας του.

-Αλλά τι τους νοιάζει όλους αυτούς, την καρέκλα τους και την τσέπη τους υπερασπίζονται με κάθε τίμημα.

-«Ουαί τοις ηττημένοις», που είναι ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων και οι πολίτες του, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που «θα πληρώσουν το μάρμαρο».

Υ.Γ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα «κατορθώματα» του Υπουργού των Εσωτερικών, ο οποίος πραξικοπηματικά, καταργώντας θεσμικές διατάξεις, υποβάθμισε τα Δημοτικά Συμβούλια καταργώντας ουσιαστικά την Δημοκρατία στους Δήμους και τις Δημοτικές Παρατάξεις, με σοβαρές συνέπειες για την πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Leave a Reply