Γαϊτάνος: Κριτική εκ των υστέρων δε χρειάζεται…

0

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να μην ασκούμε κριτική εκ των υστέρων. Και αναφέρομαι για τις επιλογές των ανθρώπων πού διοικούν αυτήν την χώρα.

Επιτέλους σε πάρα πολύ σοβαρά θέματα σαν και αυτά πού ζούμε αυτήν την εποχή, όχι μόνο εμείς αλλά όλες οί χώρες παγκοσμίως, θα πρέπει να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων τις κομματικές ταυτότητες μας και να ενεργούμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά.

Δεν είμαι εγώ αυτός πού θα στηρίξω κομματικά την κυβέρνηση, άλλωστε η τοπική κοινωνία είναι τόσο μικρή πού ξέρουμε λίγο πολύ ο καθένας μας πού ανήκει.

Σε μία πρωτόγνωρη για την χώρα μας επιδημία σαν αυτήν πού βιώνουμε πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Να είμαστε ευτυχείς πού η μικρή μας Ελλάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία της είναι ξανά παράδειγμα προς μίμηση..

Φανταστείτε τη θα γινόταν άν είχαμε ενεργήσει όπως οι μεγάλες χώρες (βλέπε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, ακόμη και Αμερική) δεν θα προλαβαίναμε να μετράμε τα θύματα αυτής τής πανδημίας.

Σε όλους μας υπάρχει μία αμφιβολία για κάποια γεγονότα τώρα όμως δεν είναι καιρός να κάνουμε τούς ειδικούς μιας και δεν είμαστε ..

Κανείς μας δεν θα ήθελε αυτήν την εποχή να ζούσε σε μία χώρα από αυτές που προαναφέρα.
Ολοι είμαστε σε μία υπερένταση αυτόν τον καιρό, αρκετά σάς κούρασα και ζητώ την κατανόησή σας.

Υ Σ. Για αυτό το μεγάλο επίτευγμα θέλω να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους έχουν συμβάλει στο αποτέλεσμα αυτό.

Επιστήμονες, γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομία και τούς πολίτες που στην συντριπτική πλειοψηφία πού άκουσαν τις εντολες των ειδικών..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ…

Leave a Reply