Βοηθάμε και εμείς μια ωραία πρωτοβουλία για την αγορά 3 laptops !

0

Μια πολύ σημαντική και ουσιαστική πρωτοβουλία είδαμε ότι έχει πάρει ο συμπολίτης μας Βασίλης Μπαλάφας, σε συνδυασμό με τα live που κάνει μέσω Facebook και έχουν ως κεντρικό τους αντικείμενο την τηλε-εκπαίδευση και τις διαδικασίες τηλε-μάθησης.

Είναι γνωστό ότι πέρα από τη ραγδαία εξάπλωση των ψηφιακών τεχνολογιών αυτή την εποχή σχεδόν σε κάθε εκδοχή της καθημερινότητας μας, τίθεται και το μείζον ζήτημα της οικονομικής δυνατότητας πολλών νοικοκυριών να έχουν έναν υπολογιστή ή μια συσκευή που να είναι στοιχειωδώς ικανή να εκμεταλλευτεί αυτή την εξάπλωση. Κυρίως σε ό,τι αφορά στις πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης.

Και είναι πολύ λογικό ότι μετά από 10 ολόκληρα χρόνια οικονομικής κρίσης τα περισσότερα νοικοκυριά διαθέτουν είτε πιο παλιάς τεχνολογίας υπολογιστές, είτε – ακόμα χειρότερα – δεν διαθέτουν κάποια συσκευή.

Γνωρίζοντας αυτό, ο Βασίλης Μπαλάφας ξεκίνησε μια καμπάνια για να μαζέψει 750€ που θα διατεθούν για την αγορά 3 laptops τα οποία θα προσφερθούν σε οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν οι ίδιες.

Την καμπάνια μπορείτε να την δείτε εδώ και να κάνετε τη δωρεά σας που μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι το όνομά σας.

Το σύνθημα που χρησιμοποιεί ο Βασίλης είναι “πολύ λίγα από πολλούς” για να πετύχουμε το στόχο.

Βοηθούμε και εμείς λοιπόν εδώ, το eKorinthos ώστε να γίνουμε πολλοί και να καταφέρουμε μαζί το στόχο !

Leave a Reply