Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μία από τις πιο συχνές αισθητικές επεμβάσεις, καθώς έχει την ιδιότητα να ανανεώνει το πρόσωπο. Πάρε τις σωστές πληροφορίες γι’ αυτή.

Πρόκειται για μία επέμβαση η οποία γίνεται στα βλέφαρα και την περιοχή των ματιών και έχει ως σκοπό να αναζωογονήσει το βλέμμα και το πρόσωπο συνολικά.

Η βλεφαροπλαστική είναι η απάντηση στο κουρασμένο ή λυπημένο βλέμμα το οποίο δεν μπορεί να διορθωθεί ή να καλυφτεί με make up.

Τι είναι η βλεφαροπλαστική;

Γίνεται στο άνω, στο κάτω ή και στα δύο βλέφαρα. Όπως είπαμε είναι μία αισθητική επέμβαση που προσφέρει ανανέωση.

Αυτό το πετυχαίνει μέσα από την αφαίρεση των μαύρων κύκλων και του συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή σε συνδυασμό με την μείωση του κρεμασμένου δέρματος.

Έτσι έχει ως αποτέλεσμα το άτομο που την επιλέγει να έχει ξανά ένα νεανικό βλέμμα το οποίο δείχνει ζωντανό και χαρούμενο.

Ποιος μπορεί να την κάνει;

Η βλεφαροπλαστική είναι απαραίτητη στα άτομα που νιώθουν αποστροφή για το βλέμμα τους και έχουν αναπτύξει ενοχές.

Πολλοί άνθρωποι και ειδικά οι γυναίκες, μεγαλώνοντας νιώθουν τον χρόνο κυρίως στην συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό έχει ως συνέπεια την αναζήτηση λύσεων για την επιδιόρθωση του.

Ακόμη, η βλεφαροπλαστική είναι πολύ δημοφιλής και σε άτομα που έχουν μαύρους κύκλους, χαλάρωση του άνω βλεφάρου, οφθαλμολογικά προβλήματα όπως γλαύκωμα και άλλα.

Έτσι είναι μία απλή και πολύ συχνή επέμβαση.

Πως θα ξέρω το αποτέλεσμα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν σε μία επέμβαση όπως η βλεφαροπλαστική μέχρι να δουν το αποτέλεσμα στο πρόσωπο τους.

Πριν την επέμβαση η επίσκεψη στο ιατρό περιλαμβάνει μία σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις και φυσικά η προβολή του προσώπου σε ειδικό λογισμικό, ώστε να αποφασιστεί κάθε λεπτομέρεια και το άτομο να έχει εικόνα στο τι θα αποκομίσει από την διαδικασία.

Με αυτό τον τρόπο ο υποψήφιος για την επέμβαση είναι σίγουρος για την ασφάλεια, αλλά και το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ποιος είναι ο κατάλληλος ιατρός;

Η βλεφαροπλαστική γίνεται κατά βάση από πλαστικούς χειρουργούς. Ένας κορυφαίος ειδικός στην βλεφαροπλαστική είναι ο Νικόλαος Καρμίρης.

Επισκέψου τώρα την προσωπική σελίδα του nkarmiris.gr και πάρε πληροφορίες σχετικά με την όλη διαδικασία και το κόστος της.