“Ήρθε η ώρα για την αλλαγή στο δήμο” είπε ο Βασίλης Νανόπουλος κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της “Συμμαχίας Πολιτών” ανακοινώνοντας την δεύτερη ομάδα συμβούλων που στρατεύονται μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος φανερά ευδιάθετος απο την συμμετοχή του κόσμου, και αποφασιστικός να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών των ψηφοφόρων του σε αυτές τις εκλογές ,έδωσε το στίγμα της “Συμμαχίας ” έναντι των άλλων συνδυασμών, οριοθετώντας παράλληλα τις “κόκκινες γραμμές” σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Το “στίγμα” και “οι κόκκινες γραμμές”

” Για εμάς η η συμμετοχή είναι σημαντική και η συνεργασία επίσης , όχι όμως η συναλλαγή. Αυτό έχει διαφορά. Θέλουμε ένα δήμο για όλους.Αυτό είπαμε στις προηγούμενες εκλογές και αυτό εκτιμήθηκε από το 49,98 % των Κορινθίων.. Σε αυτές τις εκλογές θα εκτιμηθεί απο πολύ περισσότερους.”

” Ίσες ευκαιρίες σε όλους . Και στις προμήθειες και στα έργα και στην εξυπηρέτηση. Γιατί δεν θεωρούμε πως υπάρχουν κάποιοι Κορίνθιοι προνομοιούχοι και κάποιοι άλλοι β΄ κατηγορίας.Αυτό συμβαίνει τώρα στο δήμο Κορινθίων και αυτό πρέπει να πάψει” .

“ Είμαστε ο συνδυασμός που ενώνει. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε διάσπαση στους Κορίνθιους. Είμαστε ενας συνδυασμός που θέλει τη συνεργασία και την επιδιώκει.Είναι ένας συνδυασμός που κινείται χωρίς ιδιοτέλεια. Δείτε τους ανθρώπους μας οι οποίοι έχουν την διάθεση της προσφοράς .Προσέξτε και δείτε σε όλους τους συνδυασμούς τους λόγους που κάποιος κατέρχεται για να ζητήσει την ψήφο. “

“Δεν πήρε κανείς το χρίσμα ή την κομματική στήριξη”

Ο κ. Νανόπουλος παράλληλα άφησε αιχμές για την παράλληλη υποψηφιότητα του κ.Πελοπίδα Καλλίρη και τα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα , προτρέποντας τους πολίτες να μην πιστεύουν τα όσα λέγονται χωρίς να διερευνούν την αλήθεια.

“Να ελέγχετε την αλήθεια των όσων ακούτε. Και αναφέρομαι και σε πρόσωπα και σε φορείς και σε κόμματα .Γιατί από ότι γνωρίζουμε το μόνο κόμμα το οποίο έχει δώσει στήριξη στις δημοτικές εκλογές στον δήμο είναι το ΚΚΕ.Κανένα άλλο κόμμα δεν έχει δώσει ούτε στήριξη, ούτε χρίσμα. Όσοι λένε κάτι διαφορετικό λένε ψέμματα. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε με την αλήθεια. Είμαστε με το φως και όχι με το παρασκήνιο, όχι με το σκοτάδι. Μακριά από εμάς μυστικές συσκέψεις, παρασκήνιο, υπόγεια στήριξη, νυχτερινή επιδρομή ή κάτι άλλο. Εμείς είμαστε με το φως και θα δείτε πως αυτέ οι εκλογές που θα έχουν και ένταση , η μάχη θα είναι ανάμεσα στο φως και στο σκότος. Εμείς είμαστε με το φως. ”

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι

Ο κ. Νανόπουλος ανακοίνωσε την δεύτερη ομάδα υποψηφίων συμβούλων του.Τους Σπύρο Ζαχαριά, Έρρικα Καραμανλίκη, Θέμη Κουτσογκίλα, Φωτεινή Γαλάνη, Μιχάλης Παρασκευάς,Μαγγλάρας Γιώργος, Ανδρέας Πανούσης,Βασιλική Παπαλεονάρδου, Μαρία Κολοκοντέ, Νεκτάριος Ράφτης,Πάνος Καρσιώτης, Κάτια Μωραίτη, Βίκυ Τσίγκου, Ανδρέας Καλογιάννης,Τάσος Χατζαντώνης.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here