Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με την ονοματολογία των πιθανών διαδόχων του Ντάνιελ Κρεγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βρετανού πράκτορα 007. Κι αν δεν είναι οριστικά αυτός ο διάδοχός του, σίγουρα οι παραγωγοί σκέφτηκαν κάτι ανατρεπτικό για να αφήσουν τους φαν του Τζέιμς Μποντ με ανοιχτό το στόμα.

Έτσι, επέλεξαν μία γυναίκα και μάλιστα μαύρη για τον ρόλο του νέου πράκτορα που θα κάνει την εμφάνισή της στην επερχόμενη ταινία Bond 25, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον Τζέιμς Μποντ και τον κωδικό του 007.

Πρόκεται για τη Λασάνα Λιντς, η οποία είναι Βρετανή και αναμένεται να είναι η νέα 007 που θα εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας.

Η Λασάνα θα είναι επιφορτισμένη, σύμφωνα με τη Mail της Κυριακής, να εντοπίσει τον Ντάνιελ Κρεγκ και να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.

«Υπάρχει μία κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας όπου ο Μ (τον οποίο υποδύεται ο Ραλφ Φάινς) λέει: «Περάστε μέσα 007″ και τότε μπαίνει η Λασάνα. Ο Μποντ παραμένει ο Μποντ αλλά ο πράκτορας 007 έχει αντικατασταθεί από αυτήν την καταπληκτική γυναίκα», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

Πηγή: Daily Mail, ΑΠΕ-ΜΠΕ, enikos