Παγκόσμιο και διαχρονικό σύμβολο θηλυκότητας το καλοσχηματισμένο στήθος είναι πηγή αυτοπεποίθησης για πολλές γυναίκες σήμερα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους η αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ανάμεσα στις διάφορες αισθητικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία οι πλαστικοί χειρούργοι στην Αμερική διενεργούν περίπου 350.000 επεμβάσεις αυξητικής στήθους κάθε χρόνο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί ένα σημαντικό μέρος του γυναικείου πληθυσμού συγκεντρώσαμε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την αυξητική στήθους και τα παρουσιάζουμε με μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων.

  1. Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται η αυξητική στήθους;

Η αυξητική στήθους απευθύνεται σε όλες εκείνες τις γυναίκες που αναζητάνε ένα γεμάτο και καλοσχηματισμένο στήθος. Η συγκεκριμένη επέμβαση δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Οι σύγχρονες τεχνικές αύξησης του μαστού προσφέρουν πλέον ένα εξαιρετικά φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

  1. Με ποιο τρόπο επιλέγεται το μέγεθος και το σχήμα του μαστού μετά την επέμβαση;

Η επιλογή κατάλληλου μεγέθους και σχήματος είναι μια σημαντική παράμετρος για την επιτυχία στην αυξητική στήθους. Η επιλογή γίνεται μέσα από ζωντανά παραδείγματα του ατόμου που θέλει να υποβληθεί στην παραπάνω επέμβαση. Ο πλαστικός χειρούργος λαμβάνει υπόψη του την παραπάνω επιλογή όχι όμως αγνοώντας ιατρικά κριτήρια που έχουν στόχο την ασφάλεια και την επιτυχία της επέμβασης.

  1. Το αποτέλεσμα μετά την επέμβαση είναι φυσικό;

Οι καινούργιες τεχνικές που έχει στα χέρια του ο πλαστικός χειρούργος ως προς την αυξητική στήθους  δίνουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης αντιμετώπισης. Η τοποθέτηση του ενθέματος κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός, γνωστή και ως τεχνική subfascial προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής των καινοτόμων μέσων που προσφέρει η εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής είναι ένα αποτέλεσμα φυσικό, που επιτρέπει το θηλασμό και έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.

  1. Ποιες είναι οι τιμές για μία επέμβαση αυξητικής στήθους;

Η εξέλιξη και η διάδοση στις επεμβάσεις αυξητικής στήθους δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το κόστος του. Σε αντίθεση με το παρελθόν αποτελούν μία προσιτή επιλογή. Οι τιμές διαφέρουν ανά χειρούργο και περίπτωση χωρίς ωστόσο να ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Έχεις ερωτήσεις; Επικοινώνησε σήμερα με τον πλαστικό Χειρουργό Dr Ζ. Μπουκουβάλα και κλείσε ραντεβού σε ένα από τα ιατρεία του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here