Κόρινθος , η όμορφη πόλη μας , ο ευλογημένος αυτός τόπος που έχει αγκαλιάσει , θρέψει και αναστήσει Έλληνες απ’όλη την Ελλάδα και όχι μόνον…
Αρκάδες και Ηπειρώτες , Κρητικούς και Αιτωλοακαρνάνες , Μεσσήνιους και Μακεδόνες , Λάκωνες και νησιώτες , Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς , Ρουμάνους και Ασιάτες ….

Η πόλη που κρατά από τα βάθη των αιώνων , αλλάζοντας σιγά σιγά θέση μετακινούμενη προς τη θάλασσα, κι έχει μεγαλουργήσει ή ιστορικά σημαδέψει σημαντικές καμπές της ιστορίας .

Η πόλη αυτή , με την ευρεία έννοια της ως Δήμος Κορινθίων, σε λίγους μήνες θα κληθεί να επιλέξει αυτούς που θα πάρουν στα χέρια τους την ευθύνη της διοίκησης της .

Σαν δημότης του δήμου Κορινθίων καλωσορίζω όλες τις συλλογικότητες που αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ηγεσία του Δήμου μας , ίσως κι άλλες ακόμα που δεν έχουν ακόμα επίσημα εκφραστεί . Τους εύχομαι να πετύχουν το στόχο τους αναδεικνύοντας πάντα τους «άριστους», και απ’ αυτούς δεν θα πρέπει να περισσεύει κανείς μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο .

Το μέλλον του Δήμου μας είναι υπόθεση όλων και για να το κατακτήσουμε θα πρέπει να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή ενεργών πολιτών κι έτσι να αναδειχθεί η αξία της άμεσης δημοκρατικής επιλογής της απλής αναλογικής.

Η επιλογή των καλύτερων , δηλαδή οι επόμενες δημοτικές εκλογές , θα είναι , θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ,μια γιορτή Δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού !! Θα πρέπει να είναι μέρες χαράς , όπως όταν περιμένεις τη γέννηση ενός όμορφου και υγιούς παιδιού μετά τους μήνες της ήρεμης κυοφορίας του.

Καλή τύχη αγαπημένη μου πόλη !! Αγαπημένε μου Δήμε Κορινθίων !!

Όλγα Κονομόδη-Θωμά
Υποψήφια Δημ.Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here