Απόφαση βόμβα: Ακυρώθηκε η προμήθεια τροφίμων με έκπτωση 1%στο Δήμο Κορινθιων

0

Τελικά είχαμε εξέλιξη βόμβα για τη σύμβαση προμήθειας τροφίμων με έκπτωση μόλις 1% που είχε ξεκινήσει από το 2018.

Η δημοτική αρχή με την αρωγή παρατάξεων της μειοψηφίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία και έκρινε ασύμφορο το αποτέλεσμα της έκπτωσης 1%!!!

Ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή.

-Επιτέλους ακυρώθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος ο περιβόητος διαγωνισμός προμήθειας τροφίμων του Δήμου προϋπολογισμού 755.000 €, που είχε ξεκινήσει το 2018και πέρασε από 40 κύματα με ενστάσεις κλπ.
-Η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία έκρινε ασύμφορο το αποτέλεσμα της τεράστιας έκπτωσης 1% σε μερικά είδη και μηδενική 0% στα υπόλοιπα.
-Μόνο μία προσφορά είχε προκριθεί και αναδείχθηκε τελικά.
-Να γιατί φώναζα προεκλογικά, φώναζα μετεκλογικά και θα συνεχίσω να φωνάζω για ανοικτούς διαγωνισμούς, χωρίς απαγορευτικούς όρους συμμετοχής.
-Δεκτή έγινε η πρόταση που είχα καταθέσει να μπορούν να συμμετέχουν στο νέο διαγωνισμό και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μόνο σε ένα είδος τροφίμων (είδη κρεάτων, οπωρολαχανικά, είδη παντοπωλείου, γαλακτοκομικά, είδη αρτοποιείας, είδη ιχθυοπωλείου), με διαχωρισμό των τμημάτων αυτών στη μελέτη ανά κατηγορία.
-Άλλωστε έτσι γινόταν μέχρι το 2014 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και υπήρχαν πολλοί και διαφορετικοί Κορίνθιοι ανάδοχοι προμηθευτές ανά είδος (Πιέτρης, Σταματόπουλος, Λογοθέτης, Σκάζας, κλπ) με διαγωνισμό βεβαίως.

Απάντηση